Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tasunkó

őstag

válasz Major Lion #82347 üzenetére

Nekem nagyon tetszik, így a végére az utolsó sorozat újra izgalmassá vált. Ez a June középpontba tolása már a 4. sorozatnál legkésőbb bekövetkezett. Azért lehet így mert ezt nő írta, és női szempontból érdekes dolgok foglalkoztatják. Ugyanakkor nő létére szerinem nagyon jól kitalálta a nagy képet is, és úgy tudja tálalni a nők problémáit hogy az végig érthető és logikus. Zavart egy ideig az is hogy túl sokat mutatják Elisabeth Moss-t, és már a retinámba égett a fintorgó arca. Azt sejtettem mögötte, hogy mivel ő is rendezte a filmet, magát tolta középpontba, de ez tipikus a női történetekre hogy egy szereplőnő érzéseire fókuszálnak, az sejtésem hogy féligmeddig kényszerből is kellett megoldania így. Az amikor kihallgatta Nick árulását, elrejtőzve, az valami brutál megkomponált szálösszefutás és jelenet volt. De nő létére az aki megírta és a film is nagyon jól megoldott, jól látja az embereket, jók a dilemmáik amikkel szembesülnek, a kompromisszumok, amiket meg kell tenniük, jó kérdéseket vet fel, asszem ez az első nő által írt és nőkkel szerepeltetett történet, ami igazán elszórakoztatott, meg amit meg is néztem ha Flashdance-t nem számoljuk.

Új hozzászólás Aktív témák