Hirdetés
- 11 az 1-ben Thunderbolt 4 dokkolót készített az Apricorn
- CUDIMM DDR5 memóriák jönnek nyáron a v-color műhelyéből
- Megszorongathatja a nyugaton elterjedt konkurenciáját az UNIS villámgyors SSD-je
- A letisztult belsőt szereti a GameMax E-ATX-es miditornya
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #26150 üzenetére
Gyönyörű készlet
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #25952 üzenetére
A topic inkább. Ettől eltekintve tényleg
-
OPiiPO
veterán
Boldog Karácsonyt!
( a dobozokkal már megvettek, remélem a sör sem lesz csalódás )
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #25256 üzenetére
Kb. úgy tudom elképzelni mint a borkóstolást - lötybölgeted a szádban majd köpés. 20k+ check-in máshogy nehezen elképzelhető, hacsak nem az heveny alkoholos állapotban (főleg 8% körüliekkel), de akkor meg korrekt értékelést írni nehéz
-
OPiiPO
veterán
válasz
Grave_444 #24600 üzenetére
Ha csoporttal leszel, akkor a közönséges turista csapdákba fognak vinni valószínűleg, ámbár a U Fleků fekete söre még vállalható is közülük. Érdemes letérni a hangyaútvonalról (régi városháza, Károly hid, Hradzsin), Viziló, Fekete Ökör ott vannak egy lépésre tőle.
Ha van még időd, akkor szerezd be a Prágai kocsmakalauz vagy a Sörmentén Prágában (legalább harmadik kiadás) könyveket, ajánlott olvasmányok, esetleg ez tűnik még autentikus beszámolónak. -
OPiiPO
veterán
válasz
sherlock82 #24591 üzenetére
Pilsner Urquel-ből szerencsére nincs Dréher vagy soproni vagy pécsi klón, abból mindig a kinti főzésűt iszod.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Dilikutya #24588 üzenetére
Cseh Velkopopovický Kozel egy kitűnő sör, én itt szerettem meg
Sajnos az itthon főzött Dréher csak a cimkében egyezik vele, párszor kóstoltam de számomra ihatatlan.
-
OPiiPO
veterán
Ez tetszik, a design legalábbis, magát a szőlős búzát kihagynám
( ha politizálásnak minősülne úgy a topikgazda törölje legyen szíves ) -
OPiiPO
veterán
válasz
balintdavid #23598 üzenetére
Dreher Red Ale különösen fájdalmas csapás volt számomra, kedvelt ivósöröm volt . . .
-
OPiiPO
veterán
válasz
#49155328 #23553 üzenetére
Hát polcon nem fogod megtalálni, csak csapolt állapotban leledzik.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Dilikutya #21432 üzenetére
egyből ez jutott eszembe
Ivan Mladek - Jozin z Bazin
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #21098 üzenetére
nekem Irma néni jutott eszembe a Frakkból elsőre
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #21096 üzenetére
a címkéje azonnal megvett
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #20732 üzenetére
"a többi söre ha nem is kuka, de tényleg gyenge." - Ez csak a Te véleményed, egyáltalán nem tudok vele egyetérteni.
-
OPiiPO
veterán
válasz
Ereshkigal #20461 üzenetére
Hamár anonim alkoholisták kibeszélő klubját tartjuk akkor részemről a Hoppy, Red Ale vonalon szoktam mozogni ha csak úgy legurítanék valamit pl. grill mellé.
-
OPiiPO
veterán
köszi, pont az Auchan maradt eddig ki, de most bepótolom
-
OPiiPO
veterán
válasz
kökény #20188 üzenetére
"hogy ezen az oldalon őt emlegetjük, mint viszonyítási pont "Winklernek is ízlett, akkor tuti jó"
- bocs, no offense előre is, lehet nekem nagyon lyukas a memóriám így a karantén 5. hetében, de momentán nem nagyon emlékszem hogy Winklert itt kijelölték volna az origónak, szóval tedd már meg légyszi hogy pár ilyen hsz-t belinkelsz?
Tényleg el vagyok veszve kicsit.
Köszi!Mondjuk szerintem ezt a Winkler témát kezdjük túlragozni, akinek nem tetszik max nem nézi - én továbbra is nézni fogom főleg mert engem szórakoztat (és azért van benne értékes infó is). A söreimet pedig a jövőben is a saját ízlésem szerint fogom kiválasztani
-
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #20055 üzenetére
Pár hete én is belefutottam, és kellemesen meglepődtem, árában egészen jó alternatíva (számomra).
-
OPiiPO
veterán
válasz
looser #19975 üzenetére
napközben semmi pia, este asszonnyal lecsúszik valami esetlegesen ha van kedv - de kb. feleannyi, mivel nincs a szokásos baráti sörözés - nekünk valahogy ez az online sörözés nem bejövős - edzeni is elkezdtem komolyabban és a kajára is odafigyelek - az a mestertervem hogy ha már úgyis kevesebb sört iszom, akkor igényesebbet és főleg/csak magyarokat fogok venni
-
-
OPiiPO
veterán
Fehér Farkas, Jhonny06 - köszi
Így a hűtőbe kerültek a továbbajándékozandó fiók helyett -
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #19315 üzenetére
egészen jó gyűjteménynek tűnik
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #19309 üzenetére
vám + áfa, ugyanaz lesz a helyzet mint az USA rendeléseknél
-
OPiiPO
veterán
válasz
Aranypatkány #19117 üzenetére
köszi!
-
OPiiPO
veterán
válasz
tomazin #18554 üzenetére
Ökör már nem a régi, ha tényleg régen voltál hagyd ki, sírva fakadsz ha most belépsz (legutoljára kakaószag volt mert gyerekzsúros szülcsinapcsit tartottak)
@Dilikutya: az U Fleků-ban a fekete sör amiért érdemes betérni az tényleg zseniális egyébként kerülhetgeted a turistahadakat, a komplett Svejk franchise hálózat számomra mindig is turistacsapda volt de lehet túl szigorúan ítélem meg.
-
OPiiPO
veterán
válasz
mirci18 #18548 üzenetére
Sok jó bezárt, a belvárosban már csak angol étlapos utcán turistát halászó hangos pincéres helyek vannak - ha rám hallgatsz akkor hanyagolod a belvárt és a hangyaútvonalat, és kifele veszed utat, minimum Žižkov vagy a másik patakparton Smíchov környékére - ez még mindig használható csak sokat nem fogsz találni már mert érdeklődés hiányában meghalt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest