- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #26498 üzenetére
Hát ezek csak az alap BYM sörök. A semminél jobb, de nem ezekért szoktunk lelkesedni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26498 üzenetére
Köszi, Mad is kapható meg 1-2 másik, ami érdekes lehet.
1-2x már rendeltem amúgy. [link]
Ha nem BYM a cél is érdekel webshop ti honnan szoktatok.tranceplanet
Itt nem néznek furán ha csak bemegyek dobozos, üvegest vásárolni? -
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26482 üzenetére
Ez jó cucc, pár éve ittam, amikor még volt itt felénk rendes bolt, ahol árulták ezeket.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #26487 üzenetére
Ivott vagy 1000 féle sört, főzött is jó pár fajtát, csomót olvasott a témában, beszélgetett sok az iparban dolgozó emberrel, és el tudja mondani, amit gondol. Hogy neked mennyire tetszik a véleménye, az szubjektív dolog, de a sörökhöz jobban ért, mint az emberek 99%-a.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26487 üzenetére
Amióta 100k.
-
jegenye77
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26461 üzenetére
-
jegenye77
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26439 üzenetére
Az is jó
Be is rendeltem.
Köszike -
jegenye77
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26431 üzenetére
Kupon beváltva :
- 0 Ft 😂 -
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26428 üzenetére
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26426 üzenetére
Mosonmagyaróvárról vagy Makóról indulnál?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #26406 üzenetére
rossz linket raktam be: "ezt meg munkatárs javasolta: Keras Restaurace"
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26390 üzenetére
Tényleg, ezeknek a mennyisége is erősen lecsökkent, pár éve volt vagy 10 a körúton.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Mr.Csizmás #26385 üzenetére
Na ja... Illetve konyha se nagyon volt, cserébe valami extra csipős chips kihívást lehetett csinálni, körbe is néztem, amikor voltam, hogy nem-e véletlenül a 4-6 wesselényibe mentem.
Na mindegy, szvsz nem kár értük.Btw: literes kraftot akkor ittam utoljára, amikor a vadkovid volt, és a KEG-ből literre lehetett szinten fillérekért házhozszállítással rendelni pl. nectar of happiness-et, eleinte tőlük FB üzenetben.
Akkoriban fix program volt, hogy hozzám, vagy valamelyik haverhoz rendelünk egy csomagot, aztán a másnapi home office nem volt valami hatékony. -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26382 üzenetére
József körút 63.
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26353 üzenetére
Nem szeretem az ízesített söröket (a gyümölcsös lambic és egyéb belgák kivételével), de a Gyertyános gesztenyése valahogy baromi jól betalált.
#26352 olloczky: fura, én is így tudom, de pont tegnap kaptam egy vérnyomás tájékoztató füzetecskét az orvostól, amit ráadásul egy gyógyszergyártó ad ki, benne az alábbi, ezerszer olvasott és mai ismereteink szerint cáfolt szöveggel:
Szóval nem tudom, a konszenzus hiánya vagy a kutatásoké, esetleg ez magyar belpiacos szöveg (ne változtass, amin nem tudsz, ami persze elég szomorú), de tény, hogy így benne van.
-
L4D1K
őstag
válasz
Mr.Csizmás #26303 üzenetére
Bakker én voltam de annyira adhoc volt a dolog h eszembe sem volt beírni ide.
Olyan 9ig elég nagy tömeg volt - meg is lepődtem mekkora erre az érdeklődés.
Én a jubileumi Xes sörtől nem ájultam el, meg is ittam tegnap a 8ast.
Remélem több ilyen eseményt csinálnak majd tavasztól mert sztem igény lenne rá.
-
kraftxld
félisten
válasz
Nem, én a Gravity-ben meg a Constellationban voltam tegnap.
Időben szerveztem magamnak programot mielőtt a család kivitt volna a Budaörsi outlet centerbe sokkolódni -
F-ECT$
titán
válasz
Ha előre beírod, akkor lehet lett volna valaki, nem?
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26270 üzenetére
Tavaly a hasonló 1200 volt.
Lehet, hogy még 1-2 hetet várni kell. Esetleg Auchanban valami? -
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26231 üzenetére
A jobbos szokott lenni Aldiban régebben, ha ugyanaz a fajta. Sajnos erről lecsúsztam, amire rendeltem volna elfogyott a trailer.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26237 üzenetére
Jogos!
A Hütt sörfőzdébe akarok elmenni: [link]Ez a tétel maradandó élményt adott:
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26170 üzenetére
😛
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26215 üzenetére
Jah, én is útálok 30 perc makogást végignézni minimális információért. Inkább blogokat olvasok, de azok meg nem pörögnek annyira.
-
.LnB
titán
válasz
Mr.Csizmás #26207 üzenetére
Főleg én nem.
Én Winkli minden motoros videóját is megnézem, mégse motoroztam sose.Ez az MK rész csak érdekes, azért említettem meg.
-
válasz
Mr.Csizmás #26197 üzenetére
Keg es Oszver mindket hely bazijo.
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26183 üzenetére
De látod, hogy vágtam egyből, pedig nem is kóstoltam.
Hába, hát rajtatartom a kezem a hazai kókuszos kraftok ütőerén. -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26180 üzenetére
Nekik volt egy kókuszVIZES neipa-juk a nyáron, szemeztem vele, de ott nyugtattam magam azzal, hogy ez csak kókuszvíz, így biztosan alig érezni, és csak fölösleges villantós duma. Nyilván ismerve a formám nem lepne meg, ha pont 10/10es cucc volt, az amit épp kihagytam
#26178 Gaboren
Egyetértek, alapból a First nekem is kihagyós, de mondom, az a rohadt kókusz
A Nyúl azért magasabb polc, nem is kicsit.Közben ránéztem erre a Pohjala-ra, és van is a Drink Station-ben, nem is drága.
Sőt, Omnipolli Mud Cake is van, olyan áron, hogy alig hiszem el, máshol majd 5e szokott lenni. -
.LnB
titán
válasz
"Sajnáljuk, de erre a címre nem szállítunk"
Csak a szokásos BYM beszerzési szívás nálam.. Nem is ittam jó ideje a sörüket.
-
ParmaBoy
tag
válasz
Oppa, rendszeresen rendelek a kiflirol, de nem tunt fel, a Bym is van mar, kovi rendeleshez dobalom is be
-
totesz09
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás #26169 üzenetére
Köszi a tippet nem tudtam, hogy ilyen széles palettával vannak már
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Na kösz, rendelhettem mindegyikből hármat a Mafian kívül.
Érdekes, hogy csak BP, Székesfehérvár és Veszprémbe szállítanak.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #26169 üzenetére
*
Brew Your Mind - Yellow Haze - APA 5,5%
Brew Your Mind - Bright Lies - IPA 6,5%
Brew Your Mind - Szekszárd Helles - Lager 5,5%
+ ezen meglepődtem, rendelem is:
Mad Scientist - Memphis Mafia 2024 Gold EDT. - Imperial Pastry Stout cseresznyével, mandulával és vaníliával 12,5%
ez meg 500 ft, kellemes ital:
MONYO - Liquid Feszt - Hefeweizen - 5,5% -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26159 üzenetére
First-nél a kókuszos stout egész jó áron van, kb 700-al fizettem többet a Selectionbe múlt héten
Hálaég a többi helyen semmi, ami érdekelne. -
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26159 üzenetére
Áhhh.. gyorsan zárom is be mindet mielőtt elverem a fizetést
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26156 üzenetére
Azok a trailerek nagyon jó áron vannak, lehet én is rendelek.
Máshol nincs akció? -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26156 üzenetére
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26050 üzenetére
Köszi, rendelek 10-et kezdésnek. Amúgy 50+ elérhető.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #26047 üzenetére
Innen bárhova lehet rendelni? Eskü vennék belőle párat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #26040 üzenetére
[link] a valosagban azert van magyar sor, foleg holland webshopokban. dominansan MS, de van mutatoban Horizont, BYM, HopTails, Gravity, Monyo es Fehér Nyúl is
gyere haza fiatal sört kóstolni
touchéegyebkent amig jartam gyakrabban Magyarorszagra addig ez ment. viszont utobbi evekben mar nagyon ritkan jartam arra.
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #26015 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam.
Mármint, hogy egyrészt relatíve olcsó, a dobozos meg kb webshop áron van, ezen teljesen meglepődtem.
(míg pl a Mad saját helyein a saját dobozos tételeik durván drágák)
Ugyanakkor totális pangás, pedig a Római tele volt, pl a közeli Fellininél rengeteg ember ült, így nem venném fixre, hogy jövőre is marad a hely. -
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26017 üzenetére
Szerencsére itt Fehérváron a Beerállóban még 0.5L-es korsó van, happy hour-ban jár egy bónusz 0.3-as pohár is mellé.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Mr.Csizmás #26017 üzenetére
Egyetértek. Ha INNI akarok akkor legyen a 0.5 literes, ha meg mindent is végigkóstolni, akkor a 0.05/0.1 literes.
Múltkor itt pont ilyen cuki egy deciset attak, de végig is kóstoltam vele az elérhető vagy 40 sört.
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #26015 üzenetére
Azért a first taproom-al együtt eléggé kint vannak, tömegközlekedéssel elég nehézkes eljutni mindkét helyre ha az ember nem tud fuvart szerezni.
Meg most dübörög a belvárosi sörfeszt a Szabadság téren, mi kint voltunk pénteken, nem rossz, vannak nagyon jó sörök, de az árakban már sikeresen felzárkóztunk nyugat-európa szintjére -
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #25978 üzenetére
Jó ára van
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #25965 üzenetére
Untappd-en csodás reakciók olvashatóak
-
L4D1K
őstag
válasz
Talalkoztam vele tegnap de nem mertem megvenni, meg annyiert sem
-
Dilikutya
félisten
válasz
Múlt héten voltunk Zalában, a letenyei Sparban találtam ezt, vettem is belőle, meg a lagert is. Országosan kapható, vagy csak nyugaton? Szlovén sör, ha jól rémlik, még nem bontottam meg.
-
kraftxld
félisten
válasz
Mr.Csizmás #25944 üzenetére
Ezeket már ismerem az öszvéren kívül, jó helyek
A Mad Scientist-et mostanában hanyagolom mert a minőség le, ár meg exponenciálisan ment fel az elmult pár évben.
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #25936 üzenetére
én hévízre vittem tegnap árut. ott két raklap dreher gold állt a raktárban. gazdag környék
igaz a betétdíj miatt tárazott be. az arany ászokra viszont legtöbb helyen azt mondják, nem fogy, nem szeretik a népek.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Mr.Csizmás #25931 üzenetére
Igyekszem.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Csizmás #25917 üzenetére
Úgyis mennem kell az Intersparba, ebből rárabolok látatlanban is pár dobozra.
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #25895 üzenetére
a hotline bling a második sör volt életemben amit kiöntöttem, pedig nem volt olcsó
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás #25888 üzenetére
egyszer élünk alapon a játszós pénzből (úgyse költök mostanában) rendeltem a heti bevásárlás mellé
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #25888 üzenetére
A Double Gentle Bastard 999 Ft-ért jó ajánlat.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #25865 üzenetére
BYM kb az egyetlen fozde, ami (foleg a NEIPA vonalon) nemzetkozi szinten is stabilan jo soroket foz.
a Liquid Cocaine egyebkent egy remek west coast. utobbi evebken a stilus hatterbe szorult, ettol meg egy Omnipollo Nebuchadnezzar ugyanolyan jo, mint 10 eve.
.LnB: okkal ajanlottuk oket. a topikban azert van par tag, aki nemzetkozi szinten is eleg sokmindent probalt.
winkler ha olyan, mint 5 eve sorkostolni, akkor felejtos.
egyebkent untappd es beerizer tovabbra is ajanlott beszerzokorutak elott.
---
mas: belgian happiness ugy nez ki bezart. a weboldalt es az FB oldalt is leszedtek. Janra remelem boldog nyugdijasevek varnak, viszont az oldalert kar, nekem a kedvenc geuze beszerzohelyem volt.
-
.LnB
titán
válasz
Mr.Csizmás #25857 üzenetére
Voltam ma is bár dobozért. Bringáztam egy nagyot (110km/1400m szint), aztán úgy gondoltam utána, hogy megérdemlem ma a sört. Most a First Voodoo IPA van a pohárban. Nem rossz, de nem is egy emlékezetes valami. Frissitőnel jó.
Winklerre visszatérve. Az viszont megbocsájthatatlan, hogy a BYM-et mellőzi. Az aláás bármit, amit mond..
-
.LnB
titán
válasz
Mr.Csizmás #25857 üzenetére
Nem azért nézem mert hallgatok a véleményére.
A Zoliéra max. De még a motoros videóit is nézem. Pedig sose motoroztam. Csípem a Szabit.
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #25838 üzenetére
Nem ismerem, de egyszer bedobom a csapatnak, köszi!
-
F-ECT$
titán
válasz
Mr.Csizmás #25812 üzenetére
De lehet, valamivel kevertem akkor
Lényeg a lényeg, hogy nem csak sör szaküzletben lehet az alaptól kicsit vagy kicsit jobban eltérő söröket találni.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Csizmás #25809 üzenetére
A Távoli Galaxis Rothbeer.
Jóféle, ma is jól esik, pedig egyike volt anno a legelsőknek.
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #25747 üzenetére
Jól belehúztál Cicc :-))
Ha nem lesz társ, megyek -
válasz
Az old king es a candy man kurvajo sorok ha birod a magas alkohol %-ot es az edesebb szirupos stout jellegu nedut.
-
kraftxld
félisten
válasz
Az új tropical space muffin egy katasztrófa szerintem, de a többi sörük is elég túlértékelt lett mostanában. A Mad House -ban lévő eszetlen árazás meg inkább no comment.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Mr.Csizmás #25722 üzenetére
Csak a sorrend. Y tengelyen csak úgy lettek szétszórva, hogy a képen nagyjából olvasható legyen mindegyik.
Az impresszív!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Mr.Csizmás #25706 üzenetére
udv a topikban!
btw, beerizer amit erdemes nezni ha mar bestbuy X beer, listazzak a beerselectiont is. avagy untappd pontszam (kb meroszam mennyire jo), plusz keresheto es osszehasonlithato. tul rovid az elet, hogy rossz sort igyunk. ez kb egesz Europat listazza, ami eleg sokaig eleg.
-
iatti
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #25709 üzenetére
a kávét nem tolod ennyire
én megmaradok a felvidéki 50-60centes söröknél. igaz ládaszám fogy
-
olloczky
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #25706 üzenetére
üdv itt!
pont a kommented fölött emlegettük a strómant, majd írj róla, hogy most milyen
szintúgy az ugar trailert is ajánlották, tényleg jó sorozat, de én lemaradtam valahol az 5. környékén
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Csizmás #15182 üzenetére
Amit az Auchan is árul ebből, az valami mocsok szar. Meg a Platan is. Inkább egy Kőbányai.
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #15182 üzenetére
Melyik? 10-es?
-
NoLF
veterán
válasz
Mr.Csizmás #7550 üzenetére
Tesco es auchan tuti arul.
-
looser
addikt
válasz
Mr.Csizmás #6213 üzenetére
Helló Mr.!
Elsőként itt a 'híres' de legalábbis ha házinak nem is nevezhető, de a nagyoktól elmaradó és sok helyre más néven licenszelő Mister Sör. Aztután ott vannak a Szögediék, kiknek hármas szortimentje a képzeletbeli skála közepét erősíti, viszont Szegeden kívül sajnos csak palackozva kapod meg, pld. a Blaha aluljáróban ill. a kispesti piacon, de mintha valaki a Fény utcai piacon is kapott volna. Közülük is erősen ajánlott a Red Devil nevű vörös (félbarna) söröcske, de ezen felül van barnájuk és világosuk is. Azután ott van a Rizmájer, kiknek söre mind fogyasztható helyben, Csepelen. Egész kellemes sörei vannak az Osterbraunak, a Tölgyfa utcában van egy étterem, ahol ihatók a söreik. Ha viszont valódi autentikus házi sörre vágysz mégpedig nagy választékban, vagy kivárod valamely sörfesztivált (én nem várnék
) vagy pedig elballagsz a Skanzen nevű helyre a Köztelek utcában és ha minden igaz, elég sokféle hazai kézműves sörhöz lehet hozzájutni arrafelé, én még sajnos nem jártam ott. Az elképzelés extravagáns: magánlakásban zajlik az egész, szóval lehet dohányozni a sör mellett, a sört (vagy kaját) pedig te rendeled meg, odahozzák (ez az, amiből fenn tudja tartani a helyet a tulaj). Remélem megmarad örökre, viszont lesz hivatalos kézműves sörkocsma is, ugyanez a srác - Tóth Imre - fogja azt is megcsinálni, na az igazán jó lesz :-)
Itt nézz körül!
Szintén kihagyhatatlan :-)
Ide is el kell menni!Üdv :-)
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Mr.Csizmás #4608 üzenetére
Jajjj én se vagyok a toppon anyagilag sajna....
De ha olcsó és jó sört akarsz akkor III ker EuroC InterS ba akciós a Lőven 149 Huf
Vagy a Staroprament olyan 150 körül van egy üveg...szerintem plusba Lidl be van staroprament is..azt merem ajánlanijó sör és nem gyorsérlelésű kemikáliáktól gazdag szénsavas ital.
-
NoLF
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4613 üzenetére
ezeket a söröket általában itthon gyártják licensz alapján, hisz olcsóbban jön ki, ettől még nem biztos hogy rosszabb/másabb mint az eredeti mert a gyári receptet kell hogy használják, s ellenőrzött is a minőség. bár az alapanyagok (főleg víz) nagyon sokat számít ebből a szempontból. én ha kertipartis sörözésről vagy vékony pénztárcáról van szó, szívesen fogyasztom a tuborg greent, a holstent, carslberget, a becks viszont nekem nem túlzottan jön be, vmi hülye utóízét érzek mindig...
de ha nagyon csóró vagyok, akkor soproni 1895, soproni fekete délmon jönnek szóba!
-
NoLF
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4610 üzenetére
akkor holsten amstel carslberg beck's budweiser 1795 (ez utóbbi a legsörebb ezek közül)
a coronitára ne fájjon a fogad, egy íztelen fostalicska, szarrápromózott és marketingelt mexikói munkássör.
-
AMD Power
titán
válasz
Én eddig amit a Lidlben vettem sört azok mind szaro* voltak.
-
NoLF
veterán
válasz
akkor a penny lidl vonalat próbáld meg elfelejteni, plus és profi egész jó kínálattal rendelkezik, bár homályosak az emlékeim, egy ideje nem látogattam ezeket. az előbbieket viszont igen, ott csak sörutánzatot kapsz...
-
NoLF
veterán
válasz
Mr.Csizmás #4604 üzenetére
üdv!
a pittingert mint lidl-féle olcsójános német tisztasági törvényes rettenetet jobb ha elfelejted, ha SÖRT akarsz inni nem pedig íztelen szomjoltó lőrét. amennyiben viszont ez utóbbi a cél, akkor hajrá
szlovák/cseh sörök engem teljesen magukkal ragadtak, egy jó barna zlaty, egy bernard legyen az bármilyen (lezák, rezák, jantarovy lezák, cerny), a kozel premium (12%os extrakttartalommal) de akár a 12es zlaty is, az ottakringer, a steiger, olcsóbb kategóriából a starobrno, zlatobrno, corgon, de az itthon igazán könnyen fellelhető staropramen, barna staropramen, és a ritkább staropramen rezák is igen fini!
ha kérdés van, szólj. a különlegesebb szlovákokat/cseheket megtalálod a különleges sörök boltjában, zuglóban a fogarasi és vezér út sarkán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged