Hirdetés
-
PROHARDVER!
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
válasz proci985 #23831 üzenetére
Balatoni Világos? Pár éve egyetemistaként 79+betétért mekkora zsuga volt, volt olyan éjszaka hogy majdnem 20 üveggel megittam, aztán reggel még két Fácán utána kellett tolni, jó kis LAN-partyk.
Minap voltam a pesti éjszakában kocsmázni, szerencsére volt csapon Pilsner meg HB búza is, de kíváncsiságból toltam azért Dreherből is egyet, hát botrány, pedig önmagában még dicsérni is szokták a zöldet.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
-
Dilikutya
félisten
válasz proci985 #23860 üzenetére
A Madhouse itthon valamikor kb. 3€-nyi forint lehetett. Most nem tudom, mennyibe kerül, a két sütit 1200 környékén vettem, a Space Muffin-hoz nem volt szerencsém. A Szilvás gombóc nem ízlett, mondjuk eleve nem szeretem a szilvát. A Rákóczi túrós jobb volt, de ezzel a savanyú-édes ízvilággal nem tudtam megbékélni. Lehet nem az én műfajom. Ezek közül nekem simán a Madhouse a legjobb, de 6+ €-t az se ér. De miért nem valami normális sört visznek? Egyáltalán, a MS-nek van még olyan? Vagy random tucat IPA, vagy döglött mókusos sour ale stout mead... vigyék a Liquid Cocaine-t, Jam72-t, NY Mocaccino-t, Blurry Face-t, bár utóbbihoz évek óta nem volt szerencsém.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MODERÁTOR
Lol, az tobb mint 2 rongy/db, annyiert itthon duggest meg poppelst is lehet kapni ami valljuk be elegge nem egy liga. A szilvas gomboc es a rakoczi nekem amugy izlett mert desszertkent nagy kedvencek, de ilyen savanyu gyumis sorert egy kicsit tularazott.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
[CsuCsu]
őstag
válasz proci985 #23863 üzenetére
Azok a gyumis pastry sourok a kanyarban sincsenek egy rendes ETNYC / Mortalis / The Veil-hez kepest. Amik mostanaban rendszeresen elerhetoek EU shopokbol €10 koruli aron. Persze, dragabb meg minden, de nezz meg egy fotot roluk - gyakorlatilag smoothie. 3 Mad Scientist nem er nekem annyit, mint egy ezekbol.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz proci985 #23865 üzenetére
Erdekesek a magyar suti inspiracio miatt, de test nelkuli szirupos gejl. A turost alig birtam legyurni.
Ha valami tenyleg erdekes es jo magyar kell, ezt batran ajanlom: https://reketye.com/product/3-never-before/
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
Lehet későn szólok, de a Tropical Space Muffin nekem egy nagyon kellemes meglepetés volt idén. 11%-os, de ezt szinte nem is érezni benne, nincs ilyen bántóan erős alkoholos íze, mellé viszont szép kék, és a nyelved is befogja, szóval van egy kis retró érzése az embernek a nyelvfestős nyalókáról gyermekkorból Viszont édes/gejl (kinek mi ugyebár), csak akkor ajánlom, ha kedveled az ilyen söröket.
Rákóczi Túros nekem nem jött be, a túrót nem is éreztem rajta, inkább a barackot, de ennyi pénzért inkább hagytam volna a csapban. (~2e/3dl)
Do you see the white shadow?
-
Aranypatkány
tag
válasz proci985 #23898 üzenetére
De ennyire ritka? Vagy Amerikában lefőznek söröket, amiket csak külföldnek szánnak? Akkor sem értem ezt a minimális csekkin mennyiséget egy ekkora országból mint USA. Pedig már évek óta létező sör, nem friss cucc.
https://untappd.com/b/von-seitz-theoreticales-never-leave-amsterdam/3100901#De mintha az értékelők zöme sem lenne amerikai...
furcsa ez na -
Dilikutya
félisten
válasz proci985 #23977 üzenetére
Engem mostanában kimondottan idegesít a Mad Scientist. Sehol egy iható sör, csak a viccesnek szánt, de amúgy picit irritáló marketing, meg ezek a sörnek már nehezen nevezhető cuccok. Még jó, hogy ott a Liquid Cocaine és a Jam72.
Múltkor egymás után ittunk egy Reketye ipát és a Double Hoperatort, és meg kellett állapítanunk, hogy a kettő 1:1 ugyanolyan volt.
A két sütis is vacak, bár én a szilvát alapból nem szeretem, és a Rákóczi túrós is egy iszonyat gejl süti, épp ezért sörben nem is értem a sour vonalat, a sütit sem savanyítja meg a sárgabaracklekvár, ami önmagában is egy ragadós cucc. Space Cake el se jutott vidékre, annyira meg nem csigázott fel, hogy postaköltséget is fizessek érte.
Csinálják az elborult kísérleti söröket, de ami meg jól sikerül, véletlen se vennék be az alap szortimentbe, pedig a Blurry Face pár éve zseniális volt, és tavaly egy piros bogyós mead-jük is nagyon ízlett.
A limitált hordósakra rá se nézek.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
looser
addikt
válasz proci985 #24044 üzenetére
Kedves vagy, igazán köszönöm, de magamtól sajnos ennyit nem szeretnék rááldozni. Hiányoznak a régi csoportos sörözések, bár akkoriban nem csak az volt, hogy közösen vettünk meg egy palackot, hanem hogy egymás poharából is ittunk Persze akkor jó volt, csak utólag szörnyülködik az ember
De tényleg vannak elég szélsőséges árak, a fenti ipát csak azért emeltem ki, mert az volt az első és az is egy négypontos cucc; gondolom a hazai ipák teteje lehet ilyen, míg látom, ez a főzde temérdek ipát készít(ett). Szóval svéd viszonylatban gondolom elég olcsónak számít, ha még magyarhoz képest is az.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
MODERÁTOR
válasz proci985 #24189 üzenetére
Vegul felbontottam
Illata nagyon kellemes csokis juharszirupos, izre nekem elsore a mogyorovaj ugrott be nemi vanilias csokival keveredve. Egy dolog zavar benne igazan (az arat leszamitva) van hatul a korty utan egy hosszan tarto keseru utoiz ami szamomra nem annyira kellemes. De durvan jo sor lett.Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
red2652
újonc
válasz proci985 #24213 üzenetére
Azért ez így nagyon nem igaz. Semmivel nem drágábbak az ő ipáik, mint a Mad vagy a Reketye aktuális középszerű tétele. Sőt, a Mad Scientist rendszeresen jóval drágábban adja a nem épp BYM szint ipáit.
Mások is tudnak jót? Max a Dealbreaker szerintem. A többiek a kanyarban sincsenek a BYM-hez képest sajnos.
-
red2652
újonc
válasz proci985 #24215 üzenetére
Nyilván ne ipát ne ipával nézünk össze. Én is ránéztem a csakás árakra, a Fehér nyúl Pink Mermaide (full középszer ne ipa) literárban drágább, mint a BYM Double Yellow Haze. Ha mondasz egy magyar ne ipát, ami olcsóbb, mint valamelyik Brew Your Mind és legalább alulról súrolja, akkor meghívlak rá. :D
UK és Skandináv piaccal se jó ötlet összehasonlítani. Amik ide jönnek, azok már sokkal drágábbak, Svédországba meg a BYM nem megy.
-
-
snecy20
nagyúr
válasz proci985 #24250 üzenetére
Igen, elég vegyes az értékelése.
Igazából nem ez az első 7% vagy afeletti 'erős' sör amit ittam eddig, volt szerencsém több kisüzemihez is, és valahogy egyiknek sem állt jól igazán a magas alkoholtartalom.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
-
-
NoLF
veterán
válasz proci985 #24384 üzenetére
A bionda lager, a doppio malto egy strong ale, a rossa meg egy vienna lager, de ez nyilvan nem minden olasz sorre all, csak erre a fozdere ez jellemzo. Van normal ale-juk is, nyilvan nem ez a legmagasabb szintu kezmuves fozde, de megteszi ha mar az ember becsomorlott a moretti, poretti, peroni es nastro azzurro kvartett-tol
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
-
snecy20
nagyúr
-
NoLF
veterán
válasz proci985 #24508 üzenetére
Hat odairtam a kepek utan, hogy mi es merre - ennel tobbet hirtelen nem tudok mondani rola… gps kordinatakat kersz, vagy pontos cimet?
Via Bologna, 25, 09017 Sant'Antioco SU
kostolni meg nem volt idom, de ha jol emlekszem megvettem a szortiment minden tagjat. kicsit huzos a menet de oar napon belul (40. szulinapom alkalmabol) tuti felpattintok egyet-kettot, esetleg mindet.
az 5. kepen amugy talan latszik, de minden egyes uveget kezzel palackoznak-kupakolnak.
kicsit dumalt a tulajjal a nejem (nem tud angolul, az en olaszom meg egyelore eleg foghijas) es elmondta hogy alapanyag meg eppen akad (viz, malata, eleszto, komlo) de az uvegek, kupakok, cimkek es dobozok beszerzese konkret fejfajast okoz nekik mostanaban. 0,75os uveg sorok 12 eur, 0,33as 5 eur egyebkent naluk, de mivel koval fizettunk (adocsalas rulez) plusz szulinapomra vettem, kaptunk egy kis kedvezmenyt (10 es 4)[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz proci985 #24510 üzenetére
Koszi! Mostmar athelyeztuk magunkat Cagliaribe, altalaban hazassagi evfordulo/szulinapom itt toltodik szardinian, nejem ket nagybatyja itt lakik ugyhogy szallasunk, autonk van mindig most elhoztam szuleimet is, mert nekik a balaton a riviera, de szerintem vannak szebb helyek is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Path of Exile 2
- Reklámmentesítés HypersOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest