Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• UHHH

őstag

válasz mepet #3 üzenetére

Tegnap láttam egy corgit, de nem mertem megkérdezni a gazdáját. :(

• UHHH

őstag

Teszteltem az AI-t 2 hete, a kérdésem ez volt:
    hány csöcse van a corginak?
    Bard:
    A corgiknak, mint minden emlősnek, 4 csöcse van. A csöcsök a mellkasukon, a mellső lábuk között helyezkednek el. A csöcsök száma a kutyafajtánként változhat, de a legtöbb kutyafajtának 4 csöcse van.
    A corgiknak tehát 4 csöcse van.

Chatgpt3: A welsh corgi pembroke egy közepes termetű kutya, és általában két csöcse van. A fajtára jellemző, hogy rövid lábakkal és hosszú törzzsel rendelkezik. A két fajtája közül (welsh corgi pembroke és welsh corgi cardigan) a pembroke változatnak a két csöcse a jellegzetes külsőjéhez tartozik.
    Azonban fontos megjegyezni, hogy minden egyes kutya egyedi, és eltérő lehet a fizikai jellemzők terén.

Chatgpt4: A corgiknak, mint a legtöbb kutyának, általában két sorban 6-10 csöcse van. A csöcseket a kutya hasának alsó részén találhatók meg. A pontos szám változhat, és előfordulhat, hogy egyes kutyáknak kevesebb, míg másoknak több mint 10 csöcse van. Mind a hím, mind a nőstény kutyáknak vannak csöcsei.
    Ezért a corgiknak is lehet 6-10 csöcse, de ez nem szabály, mert a pontos szám változhat.

Chatgpt3 válaszára írtam hogy: "nem létezik" erre ezt írja:
    Elnézést a félreértésért, és köszönöm a korrekciót. A kifejezésemet félreértelmeztem. A "csöcs" (mamilla vagy mellbimbó) kifejezés általában az emlősök mellkasán található mellbimbókra utal, és a kutyáknál általában a nőstényeknél találhatók. A Corgik, mint más kutyafajták, két mellbimbóval rendelkeznek.
    Az előző válaszomban a "csöcse" szó helytelenül lett használva. Köszönöm az észrevételt és a türelmet.

Bard válaszára írtam hogy: "nem létezik" erre ezt írja: A corgiknak valóban 4 csöcse van. Ez egy általános szabály az emlősöknél, hogy a nőstényeknek 4 csöcse van, kivéve azokat a fajtákat, amelyeknek többszörös vemhesülésük van, például a tevéknek és a tengerimalacoknak.
    A corgiknak azonban nincs többszörös vemhesülésük, így 4 csöcse van, mint minden más emlősnek.
    Azt mondhatod, hogy a corgiknak nincsenek csöcsei, hacsak nem vagy benne biztos, hogy emlősök. De ha az emlősökről beszélünk, akkor a corgiknak 4 csöcse van.
    Van valami konkrét, ami miatt azt gondolod, hogy a corgiknak nem lehetnek csöcsei?

Szerintem még óvatosan kellene vele bánni.

Új hozzászólás Aktív témák