Új hozzászólás Aktív témák
-
szojakatona
csendes tag
Nem tudom mennyire jó a pentium 1,2ghz-es proci. Viszont a cache 2mb talán gyors így nem?
Mennyire lassú a vinyó? Este felé küldök képeket. Írj egy mailt. Egyenlőre majd rá akarom dugni töltőre, hogy tuti jó lehet-E amit meg aarok csináltatni.A törött laptopból a billentyűzet tuti jó proci is sztem meg a kis kütyük
Természetesen ennek is megvan a doboza papírjai gari levele. Elvileg a töltő is.
-
szojakatona
csendes tag
Végül is ingyen kaptam mindent hozzá, full dobozos minden leírás még a gari levél is megvan.
Kérdés, hogy 28-ért érdemes hozzá venni kijelző panelt 1gb ddr1-es ramot. Plusz van hozzá egy törött ugyanilyen gép akksival dobozzal stb. Azt el kéne adni vmi bontóba.
Még találtam a laptophoz külön dvd olvasót, plusz el kéne hozni a töltőket. -
szojakatona
csendes tag
-
szojakatona
csendes tag
Sziasztok
Birtokomba jutott egy sony vaio vgn-t2xp/s laptop kijelző mérete 10,6" ehhez szeretnék találni baráti árban kijelzőt, mert rossz. Tudtok ebben segíteni? Hol merre? Sztem elég ritka darab lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- RAM topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Akciókamerák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- ÚJ ÁLLAPOT, 97% AKKUMULÁTOR Macbook Air M1 8/256 Asztroszürke
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5520 - i5 1145G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest