Hirdetés
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- Célegyenesben a Yettel TV
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
rezessanyi
üzenetére
megosztod velünk vagy ennyi?
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Az a baj minden téren, hogy a filléres megoldást keressük. Szép és jó az ebay, de szerintem is túl értékelik. Elektronikai cikket semmi pénzért nem vennék ott, ami minőségi annak van ára is, ami meg olcsó olyan is.
Akksikban meg tényleg nagyot tudnak alkotni a kínaiak, több 1000 mAH-s akksik meg ilyenek...
De ilyenkor nem értem, hogy ha valaki megveszi és alapból nem megy az akksival a gép azt miért nem tudja itt megkérdezni, miért nem ez az első, hogy rákérdek biztonságos e a BIOS-t turkálni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
rezessanyi
üzenetére
Szia
Ez nagyon valószínűleg tanuló pénz lesz a számodra, mivel külső BIOS hackelő programot nem szabad használni csak ha nagyon nagyon tudod mit csinálsz, ez nálad nem volt meg. Másrészt az utángyártott akksik is olyanok amilyen, főleg ebay...
És a legtöbb esetben, főleg notiknál nincs tartalék BIOS, illetve tegyük hozzá, hogy nem azért van a tartalék sem általában, hogy mindenki ész nélkül frissítsen. Notebook esetében pedig az áramszünet hibát az akksi hivatott kivédeni, normális gyártó csak akksival enged BIOS-t frissíteni.
Próbálj meg a hardveraprón keresni hátha vannak akik foglalkoznak ilyen szintű BIOS moddal, esetleg a UEFI Bios halálozás témában is kérdezz rá.
-
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ja persze én butaságokat beszélek, de amikor a 8670M vagy 840M vagy 720M kártyával rendelkező gépet te Gamer néven futtatod az meg igaz ugye, bár biztosan ezeket is én nem tudom jól ugye?
Inkább a saját dolgaidat tedd rendben mielőtt leállsz osztani az észt meg vádaskodsz ok nélkül. -
szabonagyur
félisten
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A személyeskedést szerintem be kéne fejezned, nem szóltam hozzád, bár nem is tudom miért írnál mást amikor ezekkel üzletelsz, gondolom te nem vagy elfogult se a HP, se a Sony cuccokkal.

Ja és amúgy már vártam megjelenésedet, de bocs, hogy rontom az üzletedet

-
szabonagyur
félisten
Felőlem megveheted nem tartalak vissza csak
süllyedőelsüllyedt hajóra felszállni nincs értelme.
Nem voltak rossz gépek összességében (kicsit szerintem túlárazott de akinek kellett megvette) de szerintem azért 400e amit rászánsz elég pénz ahhoz, hogy legyen normális gari mögötte még évekig.(#9458) ftt: az lényegtelen de gondolom a cég azt is hozzáteszi, hogy ez a munkaeszköz ha hónapokig szervizben fog állni akkor is meg kell lennie a munkának. Ezért kéne NBD jellegű garis gép, ott nincsenek napok sem nagyon.
-
szabonagyur
félisten
És az mégis minek neked? Szervizelni kihez akarod vinni? Még ha van is szerviz szerinted nekik alkatrész honnan lesz vagy hova fordulsz majd supportér? A többi laptop gyártó is korlátozza a drivereit, de amennyire ismerem a márkát itt még durvábbak vannak. Megveszed majd a gépet mondjuk 2014-es driverrel és éld le életedet azzal. Nem kell neked szerintem ez a bizonytalanság, főleg ha üzleti gépet keresel (másik témából kiindulva).
Ja és munkéára ne ilyen flipflop otthonra való játékot keress.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest