- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Hobby elektronika
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
Jousan
csendes tag
Na a monitor megint: SONY SDM-HS95P/silver, ez az 1000:1-es kontrasztos verzio tehat 16.7M szines, de nem ez a lenyeg!! Meg az sem hogy TN vagy MVA paneles!!! 12ms-nel nem kellene utanahuzasnak lennie, eleg durva hogy pl a call of-ban 4 fat latok azt is motion blur-ban
, egyesek felvetettek hogy lehet hogy a rairt es a parameterekben megadott 12 ms csak a lefutasi ido (ami szerintem nem igaz), de ha meg a duplaja lenne a teljes response ideje, meg az is elfogadhato lenne, ugyanis a 15'' medion monitoromon semmi! ilyet nem tapasztaltam (25ms TN). IIgen analogon is kiprobaltam, semmi valtozas, a monitoron lehetseges minden beallitast kiprobaltam, semmi, es en nem akarom megint korulirni a temat, csak par javito jellegu hozzaszolast kernek, hogy miert lehet!! (pl, ''hogy analog kabellel probaljam!''). Semmi olyat nem kerek leirni, amit mar otvenszer atragtak, de ha valaki tapasztalt ilyesmit, van valami specko beallitas hardveresen, szoftveresen amit otletkent meg tud osztani velem annak nagyon orulnek!! Ezert nyitottam ezt a topicot
Aktív témák
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- Üzleti Monitorok (Led, HD, FullHD)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest