Hirdetés

Aktív témák

• Jousan

csendes tag

Na a monitor megint: SONY SDM-HS95P/silver, ez az 1000:1-es kontrasztos verzio tehat 16.7M szines, de nem ez a lenyeg!! Meg az sem hogy TN vagy MVA paneles!!! 12ms-nel nem kellene utanahuzasnak lennie, eleg durva hogy pl a call of-ban 4 fat latok azt is motion blur-ban :((( , egyesek felvetettek hogy lehet hogy a rairt es a parameterekben megadott 12 ms csak a lefutasi ido (ami szerintem nem igaz), de ha meg a duplaja lenne a teljes response ideje, meg az is elfogadhato lenne, ugyanis a 15'' medion monitoromon semmi! ilyet nem tapasztaltam (25ms TN). IIgen analogon is kiprobaltam, semmi valtozas, a monitoron lehetseges minden beallitast kiprobaltam, semmi, es en nem akarom megint korulirni a temat, csak par javito jellegu hozzaszolast kernek, hogy miert lehet!! (pl, ''hogy analog kabellel probaljam!''). Semmi olyat nem kerek leirni, amit mar otvenszer atragtak, de ha valaki tapasztalt ilyesmit, van valami specko beallitas hardveresen, szoftveresen amit otletkent meg tud osztani velem annak nagyon orulnek!! Ezert nyitottam ezt a topicot

Aktív témák