- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murderer69
őstag
válasz
Murderer69 #5194 üzenetére
Na nehéz szülés volt de megrendeltem a maradék 2 Sigmat azt meglátjuk
Vakuba is született döntés az meg a Nissin i40 lett szóval nyűgöm letudva
Amit meg a Sigmakal nem tudok megoldani arra meg ott vannak a manuálok köszi mindenkinek aki szánt rám némi időt fáradságot meg pár új ősz hajszálatha Csákvár felé jártok egy jó kv-ra vendégeim vagytok
-
-
Murderer69
őstag
válasz
rumos14 #5186 üzenetére
hiába van oss meg gyorsabb ha nem jön át a rajzolata persze árban majdnem ugyan az a 2 de ha bejött volna akkor nem adtam volna el... Mondjuk érdekes de aki megvette pont egy 60-as Sigmát cserélt volna le az 50-esre mondom felhívom hátha nem adta még el a Sigmát és átveszem tőle erre neki is az volt a véleménye hogy 50-es megy 60-ast megtartja
jmakk: mint írtam 12mm nem vonz Samyangnál max a 35-ös és arra írtam hogy nem jók a méretek
-
Murderer69
őstag
válasz
konyi79 #5178 üzenetére
Hát őszinte leszek az 50f18 nem egy karakteres üveg volt is és el is adtam egyszerűen nekem kommersz cucc és kész olyan Canon 50 f1.8 flash volt a Sigma jobban karcol legalább is az én szememnek kellemesebb...
Samyang nem nagyon hoz lázba max a 35-öse de "nagy batár" vesztem is a kompaktságom meg gondolom cefet orr nehéz is lesz tőle ez volt a 18-105-el is a bajom hogy "nagy".....
úgy döntöttem hogy felépítek egy Sigma sort mert amihez kell bőven elég ha nagyobb fényerő kell akkor meg ott van egy tucat mf üvegem
Vakuval viszont megint az a bajom hogy nem akarom beáldozni a kompaktságot nem kell nekem atomvillanás csak egy laza sátorba mondjuk tegye a dolgát gn40 kb ami erre pöpec erő erre kellene valami olyat találnom ami rendesen kommunikál a vázzal hss sem feltétel leginkább én is sz i40-el szimpatizáltam de az itthoni beszerzés itt is necces viszont a 36-os metz is érdekes lehet pl ez jó rá [link] haha tudom rohadt negatív vagyokbocsi az agyzábálásért de mint fentebb írta a kolléga talán ez az egy rendszer amit még nem használtam az elmúlt évek során de pont ez a rendszer az ami rohadtúl meg is fogott
Szerk:
Ha valakinek van eladóba a fent említett Sigma 30-60 vagy a Metz 36 és a Nissin i40 legyen oly kedves és dobjon egy privit
-
Murderer69
őstag
válasz
konyi79 #5176 üzenetére
Nekem csak a táv miatt lett volna jo olyan all in onenak de jobban utána lesve maradnak a fixek es ha kell akkor újat veszek 50f18 sztem meg nem egy jo darab stabi ide fenyero oda a 60-as sigma tesztek alapján jobban tetszik es a sel-z18105G új ára 180 pénz szóval minimum keret alatt 20-al maximum keret felett 70-el de mind1is mert kilőttem mint lehetséges alternatívát szerintem sel35f18 sigma 60mm f2.8 DN art kombo lesz a meglévők mellé mar csak egy nem horror árú vaku kell es a hiszti átcsap ujjongasba 😃
-
Murderer69
őstag
Nem árulkodni
Amúgy igen lehet ismerek 1-2 rendszert es 1-2 Classic üveget de most inkább megerősítés kell rosszabb vagyok mint egy nő
Amúgy inkább a 35-amit többet használok így az lesz valszeg a stabis de azt meg az istenért sem találok eladót de a végen felkapom a f.st es berendelek egy újat ... Csak a keret ami aggaszt mert 200-250be be kell hogy férjek de meg vakut is akarok venni haha mondom en h rosszabb vagyok mint egy nő xD -
Murderer69
őstag
Nagyon szemezek a 18-105G-el de marhára nem vagyok zoom párti Sigma 19 van 30 majdnem azzal volt némi problem mármint a vétellel és 60-ast nem lehet itthon kapni vagyis nem találtam és igen a fejemben nekem is valami hasonló van 19-30v35-50v60 ha lenne olyan üzlet itthon ahol van mind2 Sigma akkor nem lenne kérdés így marad a keresgélés ami már lassan egy hete tart
-
Murderer69
őstag
Jó-jó végleg elvetett ötlet a grip...
Más
Hirtelen felindulásból szinte az összes üvegemtől megszabadultam nem igazán volt jól összeválogatva a kérdésem az lenne ti milyen parkot építenétek viszonylag kevés pénzből úgy mondjuk max 250eFt-ig?!
Általános felhasználásra többnyire street, életképek, rendezvények(este is)... -
Murderer69
őstag
hy all!
használ valaki ilyet?[link]
kíváncsi lennék hogy kommunikál az a6000-el mert ha sokat vagyok kint ilyen hidegbe jól jönne néha... -
Murderer69
őstag
válasz
rumos14 #5007 üzenetére
köszönöm hát csak kapargatom a fejem hogy mi legyen 12-55ig nagyjából le vagyok fedve úgyhogy maradnak a fixek viszont már marhára kifogyott a tarsoly a 70-200hoz de tele is kellene és ha nem kerülte el valami a figyelmemet apsc-re (a6000) csak 4 alternatíva van jelenleg?(az előbb említett mondjuk az csak kis tele és a 18-200 70-200 55-210)
-
Murderer69
őstag
üdv
használ valaki itt 18-105 G-t?
Kíváncsi lennék a tapasztalatokra.... -
Murderer69
őstag
Sziasztok!
újra Nex tulaj lettem hosszú ideje nem követtem ezt az "obipiacot" emiatt most hirtelen azt sem tudom hova kapjam a fejem annyi új üveg van..
Alap fix üveget(ket) szeretnék vásárolni nem csillagászati áron mert mi van ha mégse ez az irány lesz így a Sigma art szériát lőttem be magamnak igazából mind a 3 tetszik viszont olvastam egy hirdetést ahol az eladó azt mondja hogy a dn jobb mint az új ez mennyire fedi a valóságot illetve az használtan 42 az art meg újonnan 51ezer ennyivel jobb lenne?köszi előre is annak aki veszi a fáradságot és válaszol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Assetto Corsa EVO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest