- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
Rumos tudja ki mit mondott. Az slt-t én sose tudtam a megfelelő helyre tenni.
Apropó félig áteresztő tükör: annak idején az Oly E330-ban lévő megoldás érdekesebb volt mint a sony féle slt technológia, mert az legalább fel (bocsánat oldalra) tudott csapódni a képkészítéshez. Ilyen megoldással, hogy a user döntheti el csapódjon a tükör vagy ne, tovább mehetett volna ez a koncepció, de 2014-ben már nem tudom lenne-e értelme feltalálni a spanyol viaszt. -
rumos14
nagyúr
sztem én mondtam
és 2010-ben valóban okosan, ügyesen megoldotta. a Canon meg 2013-ban, a 70D féle dual pixel izével.
amúgy meg az SLT csak egy része a rendszernek, előtte is volt alpha bajonett, és ha kis is nyírják (a szemetek!) az SLT-t, attól még - várhatóan - marad utána is az alpha bajonett. nekem amúgy kezdenek kétségeim lenni, hogy az A77, A99 utód tényleg leszámol-e az SLT-vel és tényleg tükörmentesek lesznek-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Sony FE 85mm f/1.8 Objektív
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- Tamron 17-28mm f/2.8 Di III RXD objektív
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest