Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2457 üzenetére
Végül milyen gép is lett?
-
rosta11
tag
válasz
Mr.Csizmás #2457 üzenetére
Hát, egy NEX-5N-re én inkább vártam volna. A sony szalonban annyi garanciát vehetsz hozzá, amennyit akarsz. Akár nyugdíjas korodig is kitarthat.
-
tailor
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2453 üzenetére
Az természetesen a hibától függ, de ha olyan gond van, amivel itthon nem tudnak mit kezdeni, akkor ki kell küldeni Fro.-ba, ami - ha jól emlékszem - 25.000+ÁFA... (Ott van hivatalos Sony szerviz).
-
tailor
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2451 üzenetére
Csak úgy, hogy saját költségeden visszaküldöd az USA-ba, vagy itthon javittatod - ugyancsak saját zsebből.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2444 üzenetére
ezt raknád az A55-re? ne tedd. vegyél egy Tami 55-200-at, sokkal jobban jársz. lehet h lesz nekem egy eladó
-
rumos14
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2442 üzenetére
M42-nél tudtommal nem kell lencse, pont ezért is használják előszeretettel pl. alpha bajonettnél (MD helyett).
chip az A55-nél arra jó h amikor nagyjából éles a kép akkor bevillan zöldre a középső fókuszmező kockája.
de igazából nem vagyok egy nagy M42 szaki, várd meg másnak is a véleményét. -
rumos14
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2440 üzenetére
vatera tele van ilyen adapterekkel, de ha bemész a Soós Fotóhoz, ott ki is tudod próbálni.
a SAM 18-55 nagyon korrekt kitobi optikailag. -
tailor
őstag
válasz
Mr.Csizmás #2438 üzenetére
Azt hiszem, nem mondható szűkösnek a felhozatal: Objektívek
A régi minolták közül az AF-es optikák használhatóak, de azok gond nélkül.
M42-eseket adapterrel (chipes / nem chipes) ugyancsak rá tudsz tekerni a vázra. -
rumos14
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2436 üzenetére
igen.
-
rumos14
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #2433 üzenetére
jól szuperál
Pentacon 135/2.8 volt a vázamon, belenagyítós fókusz megkönnyíti a dolgodat, ill. chip-es adapterrel középső AF pont zöldre vált ha fókuszban van.
stabi nemtom h működik-e ilyen helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kompakt vízhűtés
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Formula-1
- OLED TV topic
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest