- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robroy7919
tag
Sziasztok egy olyan problémám lenne ,hogy ha megy a tv semmi baja,be kapcsolom a számítogépet ami lanba egy upc routeren összevan kötve elkezd szét esni az egész tv,kép hang minden. ha kikapcsolom a pc-t újra semmi baja. Ötlet ? Valaki hallot már iyenről? Mert én még soha
-
robroy7919
tag
válasz blakey #23578 üzenetére
Hát alapbol nem vagyok android párti,és itt sem tudok vele mit kezdeni. Nos ott tartok ,hogy a tv -t is ujra huztam,most van rajta net meg a gépemen is végre,most wifim nincs ezt a bridge módot a upc -s telefonos is mondta , hogy abba van de nem tudom miaz ,ráadásul most fel se tudok lépni a router beállításaiba. Áhh
-
robroy7919
tag
válasz robroy7919 #23575 üzenetére
Sajnos nem oldotta meg a problémát annyi történt ,hogy már wifin sem tudok csatlakozni. azt kell miondjam , nem tetszik ez az android rendszer csak a gond van vele.
-
robroy7919
tag
Sziasztok egy olyan problémába futottam két napja ,hogy elment a netem minden . Felhivtam a upc át ellenőriztek mindent ,de rendben volt. a gépemet is ujra huztam de semmi,majd kihuztam a tv ből a net kábelt és láss csodát rendben van minden,ujra meg probáltam megint elszált,wifin csatlakozik azzal nincs gond,de én szeretem rendes hállaozaton tudni a dolgaim nem pedig wifin. Van esetleg valami ötletettek?? a tv típusa KDL65w857c .
Előre is köszönöm.
-
robroy7919
tag
Sziasztok ,egyolyan problémám lenne ,eddig LG -m volt a pc-re feltettem az universal media servert és tökéletesen lejátszott szinte mindent most a sony-m is látja de semmit nem indít el. ennyire gyenge lenne a media lejátszó képessége? Vagy az android ilyen gyenge?? Vay valamit fel kell telepíteni?? Még telefonban se vagyok android párti ,ugy h kis segítséget igényelnék.
-
robroy7919
tag
Sziasztok lenne egy ilyen tv m tegnap óta KDL65W857CSAEP ehhez szeretnék tapipados távirányítót ha valaki esetleg nm használja és még szabadulna tőle
-
robroy7919
tag
Hogy kell szoftvert frissíteni??
-
robroy7919
tag
válasz warezxts #23321 üzenetére
Bevallom amatőr hibába estem nincs még tv állványom mert nagyon hirtelen jött ,így lent van a földön és nem ért el rendesen a kábel odáig , kicsit közelebb toltam és minden szuper azóta kicsit a színek nekem nem elég telítettek de majd igyekszem belőni
[ Szerkesztve ]
-
robroy7919
tag
válasz daniel2121 #23318 üzenetére
Sziasztok a mai nap boldog tulajdonosa lettem egy Sony KDL65W857CSAEP televiziónak,nagyon idegen nekem eza Sony android kombó de majd belakom ,minden kis segítséget elfogadok beállítás és hasznos dolgokban. Egy számítógépre lesz rákötve hálozaton keresztül. Viszont nem tudom miért de akadozik az adás szét esik a kép,egyszerűen nézhetetlen. Mit lehet vele tenni?? Előre is köszönöm, és köszönöm a segítséget nektek a segítségekért )
-
robroy7919
tag
Mindenkinek köszönöm, egyenlőre maradok az olcsóbb de kisebb tv-nél Sony KD55X8505C,ha esetleg bármi gondom akad vele váltok a másikra. Viszont még sosem volt Sonym így ehhez a készülékhez szeretnék segítséget kérni illetve beállítást hozzá,mi az amit bekapcsoljak mi az amit nem. Egy LG 55 la790 V váltok le erre.
Köszönöm.
-
robroy7919
tag
-
robroy7919
tag
Sziasztok az lenne a kérdésem melyiket javasolnátok Sony KD55X8505CBAEP vélemény tapasztalat vagy Sony KDL65W857CSAEP ,nem tudok dönteni nem vonz a 4k de a triluminosrol jókat olvastam ,meg éri a régebbit venni 4k ban? vagy inkább az ujabb de full hd?? tartoság jövőre nézve ,érvek egyik másik mellett??
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest