- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
válasz
#46372352 #35710 üzenetére
Köszönöm! Ott a pont. Úgy látom csak te értetted a lényeget az előző két kolléga nem. Természetesen kipróbáltam mindenféle minőséggel es formatummal, de nincs mit szépíteni ami szar az szar és ez lehet tőlem Sony , pana, lg bármi. Sajnos ahogy az elmúlt napokban követem a témát ( más topikokban is es élőben is) úgy látom hogy a közép kategória meg mindig nem nőtt fel arra a szintre ahol a 4-5 éves csucskészülékem jelenleg is van.
-
zorromoto
senior tag
LG 43UJ6517 UHD. Kicsit többet fizettem érte ,de megérte.Szebb színek,kontrasztosabb,sokkal több beállítási lehetőség.a web os.3.5 is jobb.
Nálam ott vérzett el teljesen a Sony mikor tegnap este betettem egy teljesen egyszerű 1.5GB-os div-x-et.Sötét tonusu film solt teli feketével.Az a pixelháború, foltokkal teli képrnyővel...... Én még ilyet nem láttam.
Utána ugyanezt átraktam a Philips-be. ott semmi.Na itt kiment a biztosíték.
-
zorromoto
senior tag
válasz
#46372352 #35683 üzenetére
Már túl is adtam rajta. Hála istennek!!!.
Nagyon nagy csalódás volt számomra ez a model.
Nem vagyok márka bu.i ,de ez nagyon nem volt renben.Ma beújjítottam egy LG-t. mit ne mondjak köröket ver rá minden tekintetben , kivéve a design mert az szebb volt a Sony-ban de ennyi.Most is azt vallom hogy az eddigi legszebb képe a Philipsem-nek van csak nem egy speed bajnok.
Azért köszi a biztatást!
-
zorromoto
senior tag
válasz
blakey #35661 üzenetére
Sajnos az a baj hogy a mai nap nap vagyok a 15. napon. 2 hete vettem mert akciós volt, elmentünk nyaralni,és a tegnapi nap amikor nézegettünk volna videókat akkor jött hogy gyakorlatilag az 50%-át nem olvassa a pedrive-n lévő dolgoknak.
Természetesen reggel ezt jeleztem is az extrem-digitalnak hogy szeretnék típust váltani ,de jöttek a hivatalos 14 napos dumával.
Most nagyon pipa vagyok az említett dolgok miatt,és nem tudom elfogadni azt hogy ez egy ilyen készülék ,ráadásúl a pprospektusban is benne van hogy milyen formátumokat kezel,és közben meg lóxart.Nem tudom hogyan lehetne kicsréltetni..
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok !
Pipa vagyok nem kicsit!! Vettem egy KDL40WE660BAEP tipusu tv-t.
Miért okoz neki gondot egy sima MPG-4 H.264 AAC kódolású videó?
A legujjabb firmware van rajta. Az 5 éves phillipsem mindet megeszik ez meg 2017-es modell.
Mi lehet a megoldás? 2017-ben ne hogy már konvertálgassak....
-
zorromoto
senior tag
Sziasztok!
most találtam rá topikra.
Érdekelne a véleményetek erről a modelről KDL40WE660BAEP SMART LED .
Most 127.000- ft-ért hozzá lehet jutni.Megéri az árát ?
Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest