- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissdani
senior tag
válasz Violka2016 #65213 üzenetére
Nekem minimum 5m kell kábelcsatornába ha behúzom. És nem mindegy hogy hány coll 55 vagy 85... Az utóbbin sokkal könnyebb hibát találni.
Ger_man. Nekem szerencsére ilyen gondok nincsenek sose kapcsolt még be az erősítő magától..
85XH9096B_UE75MU7000_Optoma HD33_Galaxy S10+_AGM A8_MSI GE73 7RD Reader_PS5_Denon AVR-X2500H_JBL ES 5.2_Dune HD Base 3D_Asus AX88U-N18U_Logitech Harmony Ultimate One_Samsung HW-K550_Synology DS918+_
-
chakany
tag
válasz Violka2016 #60509 üzenetére
Hát az csodálatos
Azért Selynear javaslatára, ma lesz egy gyári reset. Hátha... -
Fuvaros
senior tag
válasz Violka2016 #58578 üzenetére
máshol 110-zel olcsóbb, a Sonynál pl...abból lehet egy jót bulizni
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
HunChaos
aktív tag
válasz Violka2016 #58578 üzenetére
Minden rendben vele? semmi folt, sérülés?
Én is csütörtökön rendeltem, de még semmi -
AL
addikt
válasz Violka2016 #58388 üzenetére
Szia. A Sony márkaboltban 1 éven belül vehető + garancia, de tudtommal biztosítás már nem. Ez gyári garancia. Nézd meg a márkaboltokban veboldalát, ott találsz telefonszámot is. Az árak üzletenként eltérhetnek. Neten is megveheted. Ha biztosítást is szeretnél, akkor az MM ben kell venni + garanciával együtt. Ott tudomásom szerint fél éven belül vehetsz. Én mindenhez veszek, mert ez a mai technika nem bírja sokáig. Üdv.
-
vlevi
nagyúr
válasz Violka2016 #57713 üzenetére
"Én pl pont a 65XH90 "leárazását" várom,"
Tegnap még akciós volt az 55XH90 (305ezer), mára sikerült kipüfölnöm a helyi, szerződött szerviztől (aki nem hivatalos Sony márkaképviselet), hogy ugyanmár vigyék el az októberben bejelentett pixelhibás tévét, és adják ide az utalványt.
A MM-ban az utalvány bemutatása után visszaadták a pénzt KP-ban, merthogy MM Webshopos vétel volt.
Persze, hogy ma már 370-ért, nem akciósan van kirakva a MM-ban az XH90
Annyiért nem hoztam el.
Úgyhogy most van pénzem, meg egy szép nagy üres darab fal, amit nézhetek, amíg valahol nem jóárasítanak egy legalább 55"-os TV-t, amit érdemes megvanni.
Mert nagyanyámnak biztos jó lenne bármelyik full fapad 65-ös is, olcsó pénzért, de én nem szeretnék belefutni a cumiba.
Az a szar, hogy a MM-ban kiállítva mindegyik TV szépnek néz ki, képtelenség megmondani róla, hogy valós körülmények között milyen lesz.
Pl. IPS panel. Fogalmam sincs, hogy mennyire lenne nekem jó a VA helyett az IPS, mert sosem volt még IPS paneles TV-m.
Azt tudom, hogy a monitorom IPS-es, és azon valahogy mégse jönnek ki azok a kontrasztok filmnézés közben, mint amit a TV tudott. De az mégiscsak egy monitor, nem egy TV. -
kolosszus87
senior tag
válasz Violka2016 #57713 üzenetére
Nekem 65-ös XH90 van, 8 éves alsó-közép kategóriás Pana plazmámat cseréltem le rá. XH90-el léptem be a 4K korszakba. Gyerek korom óta konzolozom, PS5 beszerzése is evidens számomra, Sony tv-k képminőségét és mozgásmegjelenítését mindig is szerettem. Novemberben vacilláltam az XH90 és az XH95 között, végül a PS5 miatt és az extra játékos funkciók miatt, na meg nyilván az olcsóbb ár miatt is inkább az XH90 mellett döntöttem. Összességében azt tudom mondani, hogy igen, ez egy nagyon jó ár-érték arányú tv, nagyon jó képminőséggel és jó általános felhasználásra (film, játék,stb.), szóval egy igen korrekt modell. Megérte az árát, de hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vagyok csalódott kicsit a VRR elkaszálása miatt (4K 120hz-et megkaptuk, bár ott is voltak akik homályos képre panaszkodtak, ezt javították, sztem nincs vele gond), mert hát mégis csak ez volt a reklám dumában...és ez is beleszámított a döntésbe, még akkor is csalódott vagyok ha a PS5 esetében nem is feltétlen lesz nagy jelentősége a VRR-nak. Aki meg PC vagy esetleg Xbox miatt választotta ezt a tv-t, még inkább morgolódhat...bár ők magukat is becsapták picit, mert a Sony PS5 kész tv-ként és nem Xbox vagy PC kész tv-ként hirdették az XH90-et.
Simán megértem, ha inkább LG oledre mész, bár én azt tanácsolnám inkább a CX-et válaszd...oled topicba is sűrűn benézek és a BX-ben sokan csalódtak. CX-hez képest elmarad képminőségben és főleg mozgásmegjelenítésben.Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
karmaresz
senior tag
válasz Violka2016 #57471 üzenetére
Mi a forrás? Rákerestem a google keresőben az elmúlt 168, illetve 24 órára szűkítve, de nem dobott ki találatot.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
modflow
veterán
válasz Violka2016 #57471 üzenetére
Talán.
-
salapp
addikt
válasz Violka2016 #56618 üzenetére
Meg januártól már három év kötelező gari lesz az ilyen drága termékekre. Az sem utolsó szempont a mai tömegtermelés mellé társuló általános minőség figyelembevételével.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Derron
aktív tag
válasz Violka2016 #56616 üzenetére
Ha minden rendben lesz, akkor január elején CES, ott bemutatják az új tévéket, április május környékén szerintem már vissza fognak esni a 2020 as készülékek árai.
-
kolosszus87
senior tag
válasz Violka2016 #56323 üzenetére
Kecskeméti AV-landnál 370-re le van akciózva újra, ott a legolcsóbb most. illetve újra 430-ra le van akciózva a 65 XH95 is, igaz az nincs raktáron nekik.
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Gigicuci
senior tag
válasz Violka2016 #55017 üzenetére
Szia!
Korántsem ennyire durva. A kamerák felerősítik ezt a jelenséget, élőben sokkal jobb. Én nem is igazán vettem még észre.
(A HDR Dolby Vision meg az erőssége, gyönyörű a képe HDR módban.)Technoman,
a keret színe. a 77 ezüstös.[ Szerkesztve ]
-
balint82
senior tag
Várj egy 2.5 órát, fentebb írta valaki, hogy a, 65xh9505 433 lesz éjféltől a médiában.
Google Pixel 4a
-
Csandi
őstag
válasz Violka2016 #55019 üzenetére
Ilyen ha 32 zóna van De amúgy ha zavar akkor neked csak OLED lesz jó, valamennyire minden más bloomol HDR-ben.
Szerintem megszokható, csak eleve sötétben és sötét jeleneteknél látszik, és legalább csak ott világít be ahol a felirat van, nem az egész kijelző mint egy direct vagy edge lednél. Cserébe viszont kárpótol a TV minden más tulajdonsága amik kimagaslók.
[ Szerkesztve ]
-
Csandi
őstag
Gyári beállításokkal ilyen igen, amúgy lehet rajta segíteni, de valamennyi azért marad. Na meg főleg csak HDR contentnél ilyen (netflix dolby vision), simában egyáltalán nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- AMD FX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest