- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
Amúgy a medialejátszója egy "csoda", majd csinálok videót róla, ahogy a routeres mediaboxot "kezeli"
200 filmből lát kb 30 at abból lejátszik 3 atnem vicc, este szerintem meglövöm a videót.
Na most ez szerintem inkább a router sara lesz.Szüleim 3 éves alsókategóriás smart samuja is tudja, hogy hol hagytuk abba az adott filmet. Én remélem ilyen feature hiányokat még javítanak mielőtt rámásznak az android tv szériára.
Amúgy én továbbra is tökéletesen elégedett vagyok a TV-vel mivel monitornak lett véve
és ugye oda nem kell a smart.
Valszin OFF kérdés: notit-pc-t HDMI vel rákötöttük a TV re, onnantól kezdve scrollolásnál vagy filmnél, youtubnál látszik egy törés a képen ami laptopnál mozog PC-n stabil helyen van, olyan mint ha egy játékban nem kapcsolod be a v-sync-et és szétesik a kép. laptop-nvidia PC-Ati kártyás, Pc-t 3 éve használom 3 monitorral, eddig nem volt ilyen jelenség. mi okozhatja? O.o TV eltérő képfrissítése esetleg?
-
nismoka
addikt
válasz
energivampir #7997 üzenetére
A szolgátatód kérdezd meg, ált CI+ modul kell.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
energivampir #7997 üzenetére
Nem tudom miért megy a másikba, de az analóg adásokat tudnod kellene fogni.
A digitálisat dekódolni kell, ahhoz kell a modul és a kártya.
Modul azért kell, mert több fajta kódolás van és természetesen más más modulhoz......
A TV-ken általában csak a befogadóhely van. -
energivampir
csendes tag
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
energivampir #7995 üzenetére
Igen a kártyát kell beletenni a TV-be és valszólinűleg, egy kártya fogadó modul is kell hozzá.
A kártyafogadó modul megy a TV-be, a modulba pedig a kártya. -
energivampir
csendes tag
vettem ezt: Sony Bravia KDL-32R415B. Van még valakinek ilyen tévéje?
CSalódás volt a médialejátszó Filmeket mindig előlröl kezdi nincs az,hogy folytatja ahol abbahagyta? ,a mappa/fájl kezelés, usb cuccok tallózása, a beállítások menükben eléggé lassú és a csatorna hangolási opciók elég gyérek kevés a lehetőség . Utólag úgyérzem Lg-vel jobban jártam volna ugyanennyi pénzért.
Leírások és kiskönyve alapján:TV tuner:
Analóg
A digitális földfelszíni DVB-T (MPEG-2/4)
Digitális kábel DVB-C (MPEG-2/4)A digitális kézihangolást valamiért Már nem engedi.
csakhogy nem tudom beállítani rajta a kábeles digitális meg a hd csatornákat. Viszont a földfelszíni csatornákra rátalál. Ámde settopboxal scarton összekötve már működik. Csak pont azért vettem új tévét, hogy ne kelljen stb-t meg két távirányítót használjak
Mit tud az a stb hogy azon bejönnek a digitális csatornák? Van egy kártya benne, lehet hogy azt kéne ebbe a tévébe betenni valahogy? a másik tévén csak simán bejött minden(igaz nem elsőre,mert ott is megkellett keresni a beállításokat. Az LG ) De ez a tévé kifog rajtam.STB típusa: Kaon k-e2220co
Készítettem egy rajzot is:
kevesebb elosztással is próbáltam.
Balról jobbra halad a dolog.
Az én szobámban az internet,telefon, tv. Ez a szolgáltató: http://videkhalo.hu/tartalom/itv_informaciok
Ezeket kéne beírjam Symbol ratet QAM-t hova kéne írjak?kell ez nekem?
A digitális kézihangolást valamiért már nem engedi. Visszaállítottam gyári állapotra de akkor sem. Végem van idegileg majdnem: 1»6 csatorna + 3 rádió (Kossuth, Petőfi, Bartók):
Frekvencia: 199000
Symbol Rate: 6111
QAM: 256
Minden további csatorna:
Kezdő frekvencia: 530000
Vég frekvencia: 618000
Symbol Rate: 6900
QAM: 256
----------------------------Digitális adás vételére képes TV követelménye
Rendelkeznie kell DVB-C tunerrel
Tudnia kell a 256QAM-ot
HD adások vételéhez MPEG4 dekóderrel kell, hogy rendelkezzen -
Dani Pécs
tag
válasz
Evil Regal #7990 üzenetére
Én egy Samsung UE32ES6560-ról váltottam erre a típusra, és itt is ég és föld a különbség a Sony javára.
Telefonom is Sony, Xperia Z1 Compact, és volt már iPhone, Nokia Lumia készülékem is, de messze a Sony a leghasználhatóbb...
-
flyer12
tag
válasz
Szia!
Nekem előtte samsung LCD tv-m volt és képminőségben ég és föld a különbség a Sony(42w706B) javára!Nem bántam meg a váltást, nagyon szeretem ezt a tv-t!!! -
Nova91
tag
válasz
Én ilyen tv-t vettem és nekem semmi bajom nincs vele. Nincs összehasonlítási alapom, de sztem nagyon szép a képe. Sony meg telefon minőségben tényleg nem világelső, de tv fronton teljesen jól tolja.
-
Evil Regal
csendes tag
válasz
Absinthe16 #7956 üzenetére
.
-
Evil Regal
csendes tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni, most fogom venni ez első led tv-met, elég régóta gyűjtögetek rá tehát nagyon nem szeretnék szart venni, na most az a helyzet hogy a KDL32W705-t néztem ki csak nem igazán bízok a sonyban mert sony telefonom van 1 közép kategóriás és 1 rakat szar, állandóan lefagy, rossz minőségű képeket és videót csinál, a vele egy súlycsoportban lévő samsungok szarrá alázzák minden téren, most attól tartok hogy nehogy a tvk is ilyenek legyenek mint a telefonok, mármint hogy a samsung sokkal jobb minden téren, mert nekem ez a sony tv nagyon tetszik csak nem merem megvenni mert a teló eljátszotta a bizalmam.. Mi a véleményetek a tvről van akinek ilyen van is meg tud nyugtatni hogy rendesen működik?
-
Janaboy
veterán
válasz
whatnot #7987 üzenetére
A 225-höz van changelog:
Név: PKG2.235EUA
Kiadás dátuma: 13/11/2014
Szükséges frissítenem? Ha új Bravia televízióját nemrég vette, akkor lehet, hogy már a legújabb firmware van rajta. Ha nem biztos benne, kövesse ezeket az utasításokat, hogy megtudja a jelenlegi firmware verzióját.
Előnyök és továbbfejlesztések:
This update enables TLS1.0 to ensure the security of internet applications, and improves the already existing SSL3.0
Az eddigi hasznos funkció(k) megmarad(nak) ennél a verziónál is:
Kizárólag 4K tévékészülékekhez: Javítja a Twin Tuner funkciót
Kizárólag 4K tévékészülékekhez: Elérhetővé teszi a Twin Tuner funkciót, amelynek segítéségével egy időben két csatornát nézhet és rögzíthet, ha azt a műsorszolgáltatója lehetővé teszi. - Twin Tuner - gyakran ismételt kérdések
Korlátozások: kizárólag az Európában forgalmazott tévékhez használható. Nem minden modell kapható minden országban.Csak nem tudjuk mi volt az előző
-
whatnot
őstag
Megnéztem a tévén levő firmware verziót: PKG2.189EUA
Látom, hogy a 235 a legfrissebb.
Nincs valahol leírva, hogy az egyes verziók milyen hibákat javítanak? -
Janaboy
veterán
Ajánlom figyelmedbe, gyönyörű szépen (és röviden) le van írva a lényeg:
http://avhome.hu/index.php?/topic/23-3d-form%C3%A1tumok/ -
Etzel
aktív tag
Hi!
Friss Sony tv tulaj vok. Csak egy kérdésem lenne, 3D-s tartalomból Half OU vagy SBS-t érdemesebb rávarázsolni?
-
yanna
addikt
Lányok, Fiúk!
W705-ös készülék 6 hónap alatt már vagy 3-4-szer eljátszotta, hogy készenléti állapotba kapcsolás után 3-5-8 óra múlva nem reagál semmire, ki kell húzni a 220-ból, és úgy hajlandó csak reagálni.
Ötlet? Vagy hagyjam a francba? -
curtis2
aktív tag
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni abban, hogy analóg forrásról a Sony Smart TV-k tudnak-e adást rögzíteni?
Elsősorban a KDL-32W650 érdekelne..
Köszi, -
amadeus11
senior tag
válasz
Janaboy #7969 üzenetére
Az is elég gáz , hogy az OSD menü 5 másodperc után nem tűnik el magától , ez mondjuk egy info gomb megnyomásakor hasznos lenne. Vagy csak én nem vettem észre hol lehet beállítani ?
. Nekem is hiányzik a Samun megszokott műsorból eltelt időt mutató kis vonal , ami az EPG-nél van , érthetetlen módon az info-nál nincs . Ez a gomb amúgy is nagyon el van dugva a többi sosem használt social wiew és egyéb gombokhoz képest . Arról nem is beszélve , hogy a szintén jól elrejtett exit gomb se zárja be a menüt , ugyanúgy visszalép egy szintet , mint a return gomb .De hogy a SEN gombnak mi a funkciója , még nem jöttem rá .
-
Tegla80
addikt
válasz
Janaboy #7969 üzenetére
(samum volt nekem is elotte...En tudnek meg jopar dolgot mondani ami sztem hianyozni fog.Viszont itt is van boven sok jo dolog ami meg ott nem volt.... teljesen mas fejben a ket gyarto gondolkodas modja es ez mar a tavrecsegokon is latszik sztem...idovel majd megszokod ,ha atal az agyad japo ra.
)
-
Janaboy
veterán
Amúgy pár nap használat után az alábbi dolgok furák/hiányoznak:
- Csak a nagyméretű (i+) információ hozható elő egy adásról, pedig sokszor bőven elég lenne egy cím is, így fölöslegesen takar bele a tv-adásba! -> Mondjuk az OK-t megnyomva előhozná azt, amit csatornaváltáskor mutat!
- Csak a Guideban sikerült több órára előrelapozni az adásokban, pedig ezt az 5 éves Samsung LCD-m alapból engedte ha ott megnyomtam az Info gombot és nem csak a következőt mutatta mint itt
- Akkor bár apróság, de mégis fura, hogy a Samuban az infót megnyomva rögtön mutatta egy kis skálával, hogy az aktuális műsörből mennyi telt el, ezt itt csak a Guideban mutatja, de az se az igazi..
- Bár ezt alapvetően ritkán használtam, de egy egygombos csatorna lista is lehetne benne..Vajon ha írnék a Sonynak, érdekelné őket?
-
Janaboy
veterán
válasz
Absinthe16 #7959 üzenetére
A jelszintet úgy tudod vizsgálni, hogy rámész bármelyik adásra options gomb -> Rendszerinformáció és lapozol lefelé (Következő) nekem pl jelminőség 100% jelerősség 90%! Szintén Digi kábel..
-
törölt tag
A Sony KDL42W705 és W705B között mi a különbség?
-
krx21
nagyúr
Tegnap közelebbről is megnéztem egy 65"S9005-öt... Szerelem 💕 első látásra....
-
mozesapo
tag
válasz
Szia!
Ha szétesik a kép néhány adásnál, akkor alacsony a jelszinted, mindenféleképp meg kell nézetni, vagy túl sok felé van szétosztva, v. már alacsony az is amit kapsz.
-
nismoka
addikt
válasz
Absinthe16 #7959 üzenetére
Kézi hagolásnál nyomsz egy okét a frekin.
-
nismoka
addikt
válasz
Ha átrakod a digitális hangolás tartományát teljesre, akkor sem jó?
A kézinél be lehet irni a frekiket is. -
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy KDL-42W705B készüléket és segítséget szeretnék kérni a csatornák keresésénél, beállításánál.
A Digi-nél van előfizetésünk (tv+internet+tel) és az van, hogy elindítom a digitális adások automatikus keresését és nem talál meg minden adást (pl. m1 HD m2 HD, stb.) valamint több adásnál is szétcsúszik a kép, később kiírja, hogy gyenge a jel és fekete képernyő.
Azt se tudom, hogy működik a kézi hangolás (keresés lefelé/felfelé jön be a megadott frekvenciától és nem rááll az adott frekvenciára).
Legyetek szívesek felvilágosítani, mert sajnos így magamtól nem megy, pedig jó vagyok az elektronikus kütyük állítgatásában, de ez a tv nekem egyértelmű.
Előre is köszönöm a segítséget.
A gyereknek szeretném beállítani a m2 HD-t, hogy tudjon mesét nézni jó minőségben, kicsit kiakaszt, hogy nem megy.Üdv
-
mozesapo
tag
Sziasztok!
Ha DLNA-n keresztül játszok le filmet, és rákötök egy erősítőt a tv optikai kimenetére, lesz 5.1 hangom?
Köszi
-
nismoka
addikt
A netnek ehhez semmi köze mert direct wifi-n kapcsolódik a tv-hez, sajnos ez ilyen játékra alkalmatlan a képernyő tükrözés de másra jó. A playstation remote play is wifin megy mégsem késik szinte semmit, nemtudom a miracast miért ilyen...
MHL kábellel viszont nincsen késés. -
Tegla80
addikt
-
Nova91
tag
Sziasztok!
A sony 32w705 tv-re tükröztem a tabletem (tablet z) képét, de van egy fél másodperces késés a két készülék között. Esetleg másnak is van ilyen problémája? (A netem 30mgbit és erős a wifi kapcsolat és a tv-n a Legfrissebb firmware van)
-
tunkiih
őstag
Sziasztok. A gyári DNLA server programban van lehetőség feliratot elővarázsolni?
(Windows-on keresztül, a TV menüjében inditom, semmi + program..)
Bravia W7 széria.
Az SRT fájl ugyanazzal a névvel van a könyvtárban, de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest