- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Sziasztok! Szeretnék csatlakozni a Sony táborhoz! [link]
Végül megtört a jég! 2 hónap gondolkodás után csak eladtam fájó szívvel a zsír új LG 49 UF850V tv met.
És vettem egy Sony KDL-50W805C-t "átálltam az erő sötét oldalára"
Tegnap hoztam el a Mediából Jó friss gyártású 2016.04 azt mondta a srác hogy ez bizony nem kifutó modell kapcsoltba vannak a sony val és idén még gyártani fogják.
Tetszik nagyon benne a kép! VA iszonyat jó képet ad! Mivel ez csak Full HD, nem 4K az SD adások is jobbak benne. És a FULL HD filmek meg szebbek ez azonnal feltűnt.
Eddig nem tudtam miről beszéltek miben másabb a VA panel de most már látom. betekintési szög tényleg nincs akkora mint egy IPS nél de simán vállalható.
Egyedül az nem tetszett benne hogy kicsit fukarok a sony nál, se 3D szemüveg, se Magic táv.
Ennyi pénzért egy ilyen tv mellé alap lenne.Még állítgatom pár hetet, az LG-t 1 hónapig lőttem be. Ez is elfog nekem addig tartani.
Ha valakit érdekel egy kis összehasonlító teszt akkor dobjon egy privátot és megírom a tapasztalatomat a 2 tv vel kapcsoltba.
Nem akarom egyik márkát sem isteníteni se lejárni a fórumon. "Mert megköveznek"
Nagyon szuper gyors a tv! Az android mindent megzabál tetszik!Kérdés:
Ha kikapcsolom a tv-t akkor belet valahogy állítani hogy kikapcsolt állapotba világítson a készenléti fény?
Minden hogy belehet csak így nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest