Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Raspberry Pi
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
As20 "lötyögése" elhanyagolható,
különbségeket itt láthatod -
twine
veterán
válasz
Horváth Istv #2735 üzenetére
Aaaz igen...te sem sz@rral gurigázol (ha megengedsz egy ilyen tapló vélemény nyilvánítást
)
Úgy látom komolyan vetted ezt a rögzítés dolgot...le a kalappal
Mivel nem vagyok motoros, így a gyakorlati értékét nem méltatnám,,, ellenben a kivitelezés pazarnak tűnik -
twine
veterán
válasz
segevus #2381 üzenetére
"Az USB töltés menüpont úgy látom csak a számítógépes kapcsolatnál működik."
Milyen power bankot használtál?
Ha "vérkínait", akkor kipróbálnám egy "normális " elektronikával rendelkezővel is....ha ez utóbbi kategóriával, akkor részemről passz...
As20 + xiaomi 5000es PB kombó nállam "működik"... Nyáron babyőr volt ez a kombó nállam, az emeleten, míg mi a kertben bográcsoztunk...telefonon PlayMemories, telefon a terasz üvegportáljára tapasztva egy autós szélvédő tartóval, "végtelenre" állított kijelzővel,+ másik szajomi power bank...csekkolhatta az egész család ébred e már a fiam
-
twine
veterán
Csatlakozom én is egy kis szösszenettel...ha már "klippek"...
"színes fények, külföldi számok..."Visegrád,bob, As20-al,kézből...
[link]Nincs rajta korrekció,,, mondjuk ezt látni is...nem véletlenül "köpködik" a motoros kollégák...de családi "szelfi"(de utálom ezt a szót) kamerának kitűnő ...
-
twine
veterán
AZ előbbinél még a telefonom is jobb tömörítési rátával dolgozott...
Most jutott eszembe, hogy volt nálam egy telefonnal vágott video a 0. napról,amit a nagymamának küldtem haza(AS20 OTG kábellal telefonra ráköt, anyagot átmásol, majd PD-al megvág....a fotók telefonnal készültek, nem az AS20-al)
Szégyen gyalázat mindkettő minősége a nyersanyagokhoz képest,,de ha már így belelendültem...öntöm az AS20-as családi vidiket...elnyomom a motorosokat
-
twine
veterán
Ezt már csak azért mert megígértem, de sajnos Final Cut-ban annyira butítottam a videót, hogy minél hamarabb töltődjön felhőbe a lassú sz@r otthoni netemmel, hogy kb "youtube butított fos" lett a nyersanyaghoz képest...
Amint lesz időm rakok fel értelmesebb minőséget az As20-tól....Kár volt ezt elkapkodni
[link] -
twine
veterán
A minőség/ár különbség beszélgetésbe semmiképp nem mennék bele, mert ugye mindig mindennél van jobb, és adott felhasználó pénztárcája szabja meg csak a határt...hiszen ha "a pénz nem számít-ana", mindenki az adott pillanatban elérhető legjobbat választaná magának!
Attól viszont, hogy itthon cca.22.000Huf- ért lehetett megvenni az AS20-at, még mindig nem térek magamhoz...
Annyi motoros videó van a topicban, némi savanyú szájízzel, hogy nem győztem kivárni míg elkészül a videó otthon (építkezés stb...így zero szabadidő) hogy a kezdetleges nyaralós videó miatt hazanyúltam távoli eléréssel most melóból, elindítottam a kódolást, hogy be tudjam ide dobni a vidit...
Hát b+ 22.000 ért ilyen cucchoz jutni, hogy a kis családomat ilyen perspektívákból rögzíthessem....ez egy isteni csodaDE legalábbis ajándék...
"Kódolódik", töltődik felhőbe, 'oszt nemsokára osztomPs:
Szóval sokminden függ a felhasználói szokásoktól...megértem a motorosok szájhúzását is AS20 tükrében, hiszen sokszor tényleg mosott a végeredmény,,ellenben pld az ilyen felhasználóknak amilyen én vagyok, akik nem motoroznak, ellenben annál többet járnak kirándulni, és vízpartra, szvsz semmikép nem ér 60-80 rugó különbséget a nyersanyagok közti minőség különbség... -
twine
veterán
válasz
mézespálinka #2107 üzenetére
Sajnos ,nem tudok itthoni beszerzést...
én is az aliexpress-en tudtam ilyet lőni....
Ezúton is köszönet loosht topictársunknak az infóért -
twine
veterán
Ne személyeskedj, mert jelentelek
Egyébként meg semmiféle bizonyításról nem volt szó...hiszen ahogy mondtad, evidenciában kezeltük eddig is a tényt....tele van a topic értelmetlen motoros/stb.. videókkal...dobtam be egy olyat, ami nem motoros...ha valaki kamerát keres, és túrja a topicot, legyen +1 videó...ennyi...
-
twine
veterán
-
twine
veterán
válasz
mézespálinka #2090 üzenetére
Első kérdésedre nem tudom a választ, nem kellet még szétszednem a kamerát...
2.)
Személyes vélemény....nem tartom jobbnak az sj3000 vízálló tokját, sőt én pld. csak a tengerparti/alatti nyaralást fogom vele filmezni,semmi mást, annyira idegenkedek tőle...utálom hogy nem férek hozzá vele a menühöz, "dög nagy", nem is tudom....én sokkal jobban szeretem a gyári kis tokot...
Uszodában is azt használom...víz alatt valóban mosott a kép vele, de mint a gyakorlat nálam bebizonyította....alig másodperceket tölt a víz alatt a kamera, ahol legtöbbször nem is hasznos a jelenet...
Nekem inkább a vízmentesség fontos, nem a víz alatti éles kép...(ez utóbbi csak egy évben egyszer fontos, nyaralás alkalmával)
+1)
VanMás:
Ha valaki más is olyan rövid eszű lenne mint én:
Használjátok a telefonotok(feltéve hogy tudja) OTG funkcióját a kamerához...Hónapok óta használom a kamerát, és folyton sz*ptam a másolással/visszanézéssel wifin keresztül a "hatalmas sebesség" miatt....
A napokban viszont eszembe jutott, hogy tudja a telefonom,kipróbáltam a dolgot, és egy új világ nyílt meg...("hippertér" a wifihez képest
) és persze egyből meg lehet tekinteni az adott file-t/jelenetet, nem kell hozzá átmásolni a telefonra...
Rémálom, hogy ilyen gyengeelméjű voltam,de jobb későn mint soha...
-
twine
veterán
válasz
hodostamas #2055 üzenetére
EZ a megazipline nagyon karaj
Mozgósítottam is egyből a haverokat ,hogy támadjunk le oda páran, mert "supermanezni" akarok....azonnal -
twine
veterán
válasz
DigitXT #2041 üzenetére
Csak a méretével nem vagyok elégedett (az SJ3000 toknak)
Lényegesen nagyobb, mint a gyári AS1...
Hétvégén megint mentünk aquaword-be a fiammal, gondoltam akkor most nyomok pár víz alatti felvételt, de inkább kihagytam...
Nem szoktam sunyiskodni, és szigorúan csak a fiamat kamerázom, azt is próbálom diszkréten....és épp ez a bajom hogy ezzel a "giga" tokkal a "diszkréció" eléggé sérül...
MIvel amúgy is kamerával dolgozom a hétköznapokon, ismerem az emberek hozzáállását....ezért próbálok igazán "jófiú" lenni hogy véletlen se keveredjek konfliktusba....eddig soha nem is volt baj ebből...
De ezt a tokot nem szívesen használom nyilvános helyen a mérete miatt....marad az AS1....
MOndjuk nem is ezért vettem hanem a tengerparti nyaraláshoz rendeltem be,,,hogy víz alatt mégis élesebb képek készüljenek, mint a gyári tokkal....ott meg mindegy a méret....
Ha már itt tartunk....:
Ki milyen felfogatást ajánlana olcsón a búvár szemüvegre?
Lapozgattam az ebay-t, valszeg marad valami fejpánt szerű megoldás...de hátha vannak itt ötletek(Talán mintha pompi búvárkodna
Hobbizni kell csak egy évben egyszer, nyaraláshoz...ráadásul csak snorkelezek...szóval semmi extra...ezért túl nagy pénzt nem akarok bele ölni...de nem is szeretnék kézben a kamerával "kapálózva" rögzíteni....
Köszönettel... -
twine
veterán
+1
Bár nekem nem ázott be, mert szemügyre vettem, mielőtt elkezdtem használni...
Csúnyán meg volt tekeredve a gumi tömítés, és nem tudott az ajtó megfelelően záródni..
Leszedtem a tömítést, majd vissza raktam úgy ahogyan azt kell, és ezek után tökéletesen záródott az ajtó...
Haver giga aquariumában teszteltük, tökéletesen vízmentes volt... -
twine
veterán
válasz
Mr.Rain #1962 üzenetére
Az alapján amit most elmondtál ,szerintem simán kiszolgálna egy As-20 (hirdetésből 35 körül) és marad 40 rugó bármire! Az ahhoz adott gyári tokkal ugyanúgy lerakhatod bárhova, vagy vehetsz hozzá egy filléres állványt, vagy gorillapod-ot, és az edzést "bármilyen" perspektívából tudod rögzíteni!
Ez a része az amikor az anyagiakból indulok ki....
Ha viszont abszolút nem számit a +40 rugó, akkor AZ1....hogy miért, Pompi már elmondta...
Ellenben nem gondolom hogy az As-20 ne bírkózna meg a szabadtérii edzés mozgásdinamikájával....
A gyors mozgást itt már leginkább motor, autó, stb sebességekre kell érteni....
"Csollány Szilveszter"-nél még nem "kockázna" az As-20 -
twine
veterán
válasz
Levente75 #1948 üzenetére
cca.2 óra, 30mp-es időközönként fotózva...
A videó felétől(csukódás) csalás,mert "reverse" ,hogy mégis legyen valami íve a filmnek, ha már a minősége több sebből vérzik...De a (sz@r) minőség az az én hibám,,,ennél hatványokkal jobb(minőségű) videókat szoktam vele rögzíteni...
Én (itt sokakkal ellentétben) tökéletesen elégedett vagyok ezzel a kis "kulcstartóval"(AS20)
Szeretem nagyon,,,,
Most rendeltem hozzá én is a nyitott tokot, hogy a timelapse-nek ne szabjon határt az aksi (powerbankal),,akkor remélem kitágul a "játszótér"
Melóba meg egy ilyen autós tartóval szoktam a tükrökre cuppantani....és "gerilláskodni" vele...Hálásak a táncosok, mert amíg a "nagy" kamerával dolgozom, addig ez rögzít 120frame-el, és tökéletesen tudják késöbb elemezni a mozdulataikat...Nemrég rendeltem a telefontartó helyett egy ilyen b@szt, hogy mégse az a csipeszes őrület legyen a tükrön
Ahoz képest, hogy mikor megvettem csak a kisfiamra(2 éves) gondoltam, hogy majd az usziban
kamerázgatom, egész sokrétű kis játszótárs lett belőle...20 rugóért ajándék volt... -
twine
veterán
timelapse Első próbálkozás...lesz ez még jobb is...
-
twine
veterán
Szerintem a víz lessz az....mert mikor megvettem a kamerát haver giga aquariumába dobtam be és ott is közvetlenül a fala mellet kellet álnom, hogy ne hasaljon el a kép....
Pedig eredetileg én is ilyen dolgokat (is)terveztem a rögzítésen kívül, hogy pici fiammal bohóckodunk nyáron a medencében, anya meg ha épp nincs kedve pancsolni, kintről nézi a parton a kijelzőn a víz alatti bohóckodást....
Ezt buktuk...
Pedig ahogy már itt írtuk páran Nexus tulajok...Nexus5-ön hibátlan a kapcsolat....nem szaggat nem dobálja...
De (ez a víz dolog)legyen a legkevesebb,,,nem vágok eret miatta...
Nekem mondjuk azt hiszem szerencsém van mert itt sokakkal ellentétben nem motorozom, sielek,,stb,,,inkább csak a kis pöcsösöm miatt kellet egy strapa kamera...
Szóval rövid jelenetekkel dolgozom, ami a vágó programoknak is szerencsésebb, hogy nem órás felvételekkel kel dolgozni,,másrészt azonnal másolható, nézhető emberi időn belül a telefonnal... -
twine
veterán
Párszor voltunk Aquaworldben....szinte végig víz alatt volt a kamera, mert mikor nem használtam, akkor is az úszónadrágom zsebében pihent, az idő nagy részében víz alatt...
Tehát a "víz záróság" pipa...Víz alatt
ez utóbbit csak vágóképnek terveztem,,,,Értelemszerűen ezek mind nyers snittek editálás nélkül,ahogy a kamerából "kijött"...(ha letöltöd
)
Szóval strandon bohóckodni szvsz. "tökéletes" a vízállóságot tekintve...én is azért vettem, mert sokat járunk az ebihallal uszodába...nem vihetek magammal vállkamerát
CSak szem előtt kell tartani azt amit Pompi is írt, és láthatod az utolsó linkemen...víz alatt a gyári tokkal nem csinálsz éles felvételt...
-
twine
veterán
válasz
zozohoho45 #1344 üzenetére
AHogy fölöttem vacs kolléga is írta, Nexus5-el nálam is tökéletes a kapcsolat...
Eleinte a kapcsolódással voltak bajaim(itt írtam is) de ha felépült a kapcsolat stabilan tartotta...
MInt kiderült a telefonommal volt gond, mert mióta a hibát kiküszöböltem (2,4Ghz-5Ghz, kapcsolónál volt valami "beragadva" ) a kapcsolódás is tökéletes...
720/120p-nél piszkosul szaggat az élőkép felvétel közben, de 1080/60p-nél ilyet sem tapasztalok!Szóval a kapcsolatot f@szán felépíti, és utánna stabilan tartja is...a vezérlésben (üzemmód váltás, másolás, stb, eddig még hibát/fagyást/kilépést nem tapasztaltam)
Mindezt csak azért gondoltam leírni, hogy van ilyen is...
Ellenben Tamás 72 -nek valszeg igaza van abban, hogy a Live view remote a legtökéletesebb erre a célra...mégis "célhardver"(értsük a smiley-t ne kössünk bele plíz)
Bár ez utóbbit én gyakorlati tapasztalat nélkül mondom....de ha jól emlékszem Tamás 72, gyakorlatból beszél...
-
twine
veterán
válasz
maj-viktor #1291 üzenetére
Azt hiszem rendelek egy ilyet én is....Ahogy régebben említettem, én eddig elképzelhetetlennek tartottam a magam részéről, hogy kiszedjem a vízálló tokból...
De közben rájöttem, hogy a melóban is sokat fogom használni ezt a kis "cukiságot" (megkedveltem nagyon)
Mert amíg a (nagy) kamera mögött állok, addig ezzel tudok "gerilláskodni", és ide oda lerakva werk-et "tökéletes " vele forgatni....és mivel zárt terekről beszélünk, nincs szükség tokra, de a csatlakozók hozzáféréséhez igen...
Szóval "...e öröm é bódottá' ! " -
twine
veterán
Akkor még egy és tényleg utolsó,,csak mert nem bírom, ha bunkónak néznek valami féreértés miatt:
Kiröhögésről szó nincs,,,a "viccest" nem igy értettem!Ha leszűröd a topicban a hozzászólásaimat, talán magad is rájösz, hogy ennél kulturáltabban már már szinte nehéz forumozni, mint ahogy itt tettem a topicban...
De mivel most én is a fingot fűrészelgetem,,,így tényleg nem nézek már vissza, mert nehéz nem reagálni, ha az ember megszólítva érzi magát... -
twine
veterán
"Bár ha belegondolsz, logikus is, hogy ha
odab*szkodsz valami plexit a lencse elé, az javítani nem fog a képen."Persze persze, ez így igaz...
hang és videotechnikusként dolgozom lassan 10 éve,,,,nap 2-4 órát vannak többmilliós kamerák a vállamon/kezemben
És ezen felvételek utómunkáival...(Premiere, Ae, Edius)
szóval valamennyire foglalkozom a témával...CSak jobb szeretek kérdezni, sokszor "viccesebb", mint ha "okos" lennék és szakmáznék...
Szóval akkor nem veszem magamra,,,de a sejtésem mégis az, hogy egy ilyen játékszerben nincs "annyi" hogy eltartsa a topicot...viszont perspektíva/téma ötletek annál inkább, ahogy átnéztem az SJ topicba már már szinte méregből...ott is láttam, ment a Sony off
Szóval csonttörés nélküli sportolást mindenkinek....
*kilép,,ajtót kultúráltan behúzza maga után...
-
twine
veterán
De miért baj ,hogy kérdezem?
mivel egyedülinként kérdeztem, magamra vettem a hozzászólásod
Vagy te ezt már tesztelted? és tudtad? Mert válaszolni nem válaszoltál akkor a kérdésre...
De lehet, hoyg inkább törlöm a kedvencek közül ezt a topicot,,és balesetmentes kamerázást kívánok a topicnak
Azt hiszem én nem vagyok elég "okos" a topichoz...
Viszon'látás....
-
twine
veterán
válasz
maj-viktor #395 üzenetére
-
twine
veterán
Srácok,,,csendesen, nem hisztizve de most már én is megjegyezném hogy ez az "SJ" hasonlítgatás, és folytonos "SJ" téma kezd kicsit zsibbasztó lenni....
Értem én, hogy sokan jöttek onnan, de ha valaki onnan jött gondolom össze tudja maga is hasonlítani,,,ha valaki felteszi a kérdést mégis, Pompi és talán még valaki(k) jóvoltábol már hasonlító videót is tudunk linkelni....
Szerintem már felesleges, ezredszerre is ugyanazt a fingot fűrészelni....(a semmiről beszélni)
Engem pld. személy szerint az SJ semennyire sem érdekel,,,ha érdekelt volna, vettem volna olyat, és olvasnám a topicját...
De Sony-t kaptam pofátlanul olcsón,,,ezért ezt vettem, és ez érdekel....Mondhatnánk, hogy van átfedés a tartozékok miatt,,,erről megint azt gondolom, hogy ott pontot is lehet a téma végére rakni hogy van átalakító...és POnt...az Sj-t max annyira kell "belekeverni", hogy megjegyezzük van ilyen olyan tartó hozzá átalakítóval ajánljuk!
Mondhatnánk jobban pörög a topic,,,de gondolom senki nem vág eret magán ha nem nap 30 hozzászólás történik, csak 15, mert kihagyjuk az SJ-t...
Volt pár téma amit én is, (és más is ) bedobtam(vezeték nélküli pc-re felvétel másolás, esetleges webkamera funkció), és talán Sony specifikus lenne, de egy darab hsz. nem érkezett,, ellenben az SJ-ről már "mindent" tudok!
Szóval még egyszer:
Nem moderátorkodni akaratam, és megmondóembert játszani,,,csak nyugiban elmondtam a véleményem,,,szerintem az átfedéseket, és hasonlítgatásokat már 1000+1-szer átrágtuk....Peace
-
twine
veterán
válasz
maj-viktor #334 üzenetére
értem,,,illetve próbálom érteni...
Azért kérdeztem csak, mert valahogy nekem ez a Sony is, meg az összes ilyen akció kamera valahogy "egy a tokkal"...mondhatni a kamera része a tok(mint mondjuk az aksi fedlap),,és eszembe nem jutott külön használni...asztalra támasztani tok nélkül stb...mivel tokban le lehet támasztani, tokban fel lehet fogatni,,tokban eltűnik az összes kérdés, ami tok nélkül felmerül....(kivéve a képeket amit láttam pld.quadcopteren )
Ezért informálódtam,,,mert az én agyam így jár...de mivel a jó pap is holtig tanul, érdekel más felhasználása, és tapasztalata is... -
twine
veterán
Srácok!
Miért akarjátok sokan annyira tok nélkül használni a készüléket?
Tényleg kíváncsiságból érdekel, hátha én is kedvet kapok hozzá,,,eszembe juttattok olyan dolgot ami nekem nem jutott eszembe....
Szóval plííííz normálisan válaszoljatok, mert nem kötekedésből kérdem...hanem beszélgetnék a dologról...Esetleg torzít a tok vagy van valami ilyesmi amiért jobb tok nélkül?*eszembe jutott és mosolyogtam is rajta, hogy "überZEiss" optika,,és elé van b@szva egy plexi sz@r
(persze ezt kipróbálhatnám magam is,,de jobban érdekelne azok véleménye, akik itt mindenképpen le akarják támasztani tok nélkül...
-
twine
veterán
válasz
-Mosquito- #310 üzenetére
A levegőbe fogok beszélni adatok nélkül,, de szerintem eléggé valós..én 2 napon keresztül próbálgattam, használtam megszakításokkal..telefonnal együtt(wifi on egyfolytában) és a második nap végére adta fel...ennek tükrében én simán hiszem a 130 folyamatos percet...
-
twine
veterán
Örömmel jelentem, megjavult a csatlakozási problémám...: valami be lehetett ragadva a telefon wifi beállításaiban,, mert az automatikus frekvenciát átállítottam 2,4Ghz-re,majd később vissza(automatikusra), és azóta úgy csatlakozik, ahogy kell neki...(érdekes hogy a telefon többszöri restartja sem segített ezen)
Szóval most már bárhol, bármikor csatlakozik
Furcsa egy anomália volt ez...mindenhol máshol hiba nélkül működött a wifi a telefonban... -
twine
veterán
wireless másolásra és képátvitelre itt az AS15-höz írnak pár érdekes dolgot...sajnos majd csak otthon tudom kipróbálni őket...
De gondoltam addig is megosztom veletek! Hátha valaki hasznát veszi, vagy cáfolja a leírtakat -
twine
veterán
(#265) szepsuti :
köszönöm a visszajelzést!
Érdekes a dolog...terepen az összes létező kuruzslást kipróbáltam már : Wifi ki-bekapcs mindkét készüléken, készülékek ki-bekapcsolása, kamera reset...de semmivel nem javult a dolog!
Ellenben 3 helyen ahol van router, és próbáltam(otthon, havernál, munkahelyen) szó nélkül csatlakozik a két eszköz egymáshoz, ahogyan a nagykönyv megírta!
Amit észrevettem, hogy tul.képpen ilyenkor a playmemories nem akar valahogy kapcsolódni, mert a telefon wifi beállításaiban a kamerával azt írja csatlakoztatva van...
Ilyenkor a playmemories is látja a kamerát, rányomok hogy csatlakozzon, de csak "várakozás-várakozás"...
Aztán hazaérek(mondjuk kutyasétáltatásból), a telefon kapcsolódik a routerhez,,,,indítom a playmemories-t és szó nélkül kapcsolódik mindenféle varázslás nélkül.....WTF?
Pedig amikor kapcsolódik a két eszköz egymáshoz, akkor elvileg a routernek semmi köze a dologhoz, hiszen a telefon dobja a kapcsolatot, és átáll a kamera wifijére, amit jelez is(a telefon) egy felkiáltójellel a wifi mellet, hogy nincs net hozzáférés...
Értetlenül állok a dolog előtt...Szerk:
Közben látom több visszajelzés is érkezett....
Köszönöm mindenkinek...
Akkor lehet, hogy kap a telefon is egy factory restet(úgyis halogatom már egy ideje az 5.01 felrakását,,majd most kerítek rá időt) -
twine
veterán
Srácok!
Ötlet, javaslat? Vagy legalább valami visszajelzés, hogy kinek hogy viselkedik a kapcsolódás?
Vagy ennyire nehezet kérdeztem?Illetve a másik kérdés ami kevésbé fontos,,hogy vezeték nélkül össze lehet hozni pc-vel a kamerát? sikerült már valakinek?
KÖszönettel
-
twine
veterán
Sziasztok!
"Terepen" miért nem tudok kapcsolódni a telefonomhoz wifivel?
Azt figyeltem meg, hogy csak olyan helyen tudok kapcsolatot létesíteni, ahol van router, és előzőleg azon lógott a telefon...! Érthetetlen számomra a dolog...elvileg nem kellene semmi a két készülék(HDR-AS20-Nexus5) közé ha jól tudom...Mit kellene állítanom a telefonon? ötlet ,hozzászólás, javaslat?
-
twine
veterán
válasz
CsakaregE #146 üzenetére
Segíteni nem tudok, mert én sem vagyok egy nagy feltöltögetős, de sok helyen hallom, hogy piszkosul "most" a youtube...És hál'isten pont ezt tapasztaltam én is,,,mielőtt megvettem, megnéztem "száz" AS20-al készült videót a YT-on(teljesen vegyes volt a kép) és az alapján döntöttem használható lesz e a minősége...
Ehez képest a kezemben, és a gyakorlatban a YT.-os videók átlaga fölött teljesít szerencsére...Más:
Segítséget szeretnék kérni:
PC-vel is össze lehet hozni valahogy wifin-keresztül a kamerát?
Letöltöttem MAc-re a PlayMemories home progit, de nem jutok előrréb wireless ügyileg...
A gép wifijét tudom csatlakoztatni a kamerához,beütöm a jelszót, elvileg csatlakoznak is...de a PlayMemories sehogy sem létja a kamerát
Teljesen mindegy lenne, hogy ezzela programmal, vagy bármilyen másikal,filekezelőn keresztül vagy bárhogy, mert vágni, más programmal vágok, meg ugy egyáltalán semmire nem használnám a playmemories-t csak azt hittem ezzel ugyanazt elérem mint a mobilos verziójával,,de nekem úgy tűnik tök más a kettő...
Az, hogy MAc, vagy PC, tök mindegy,,,Ha valakinek valahogy sikerült,,,legyen szíves segítsen hogyan lehet ezt megoldani...
Köszönettel -
twine
veterán
Time lapse villámhoz nem lesz az igazi,,,,szerencse kell hozzá hogy ép akkor exponáljon, amikor villámlik
Meg hát annyira azért nem profi a gép szerintem, hogy egy borús viharos időben szép élvezhető felvételt gyártson...(mondjuk szakadó eső előfordul napsütésben is,,,szóval kivételek, ahogy a mondás tarja, mindíg vannak)
Ellenben minden másra amit említettél jó lehet... -
twine
veterán
Kutyák ráb@sztak az akciókamera vásárlásra!
Reggel kiraktam a kertbe, hogy time lapse csináljak felvételt a napfelkeltéről(ennyi volt az ötlet)
Közben elvittem asszonyt dolgozni,,bevásárlás miegyéb...
MIkor hazajöttem, és összefűztem a képeket videónak, meglepődve tapasztaltam, hogy sokkal több lett mint napfelkelte,,,kiderült melyik kis köcsög jár be a tiltott területre , és szarja össza gyepet,,meg hugyozza körbe a kertetMár most imádom a készüléket
MIvel "erdőben" lakom, azt hiszem lessz itt fészekvideó, fiókaetetés,,stb...a későbbiekben... -
twine
veterán
Ahogy mondja a kolléga, fel van festve az ajtóra, melyik kártyát hogyan told be...hátha ez a hiba...Ha pedig kártyát vásárolnál, szt ebay-en "sinceritytrading" eladótól tedd...tőle "hangos" a fórum...megbízható eladó eredeti cuccokkal,, mindenki őt ajánlgatja, ha adathordozóról van szó
-
twine
veterán
Sziasztok
Sikerült tegnap egy hdr-as20 típust venni a Tescoban...(köszönet,a "testvér" topicban az infóért mindenkinek)
A kérdésem az volna 1 perc, vagy 60 perc(kinek hogy könnyebb
)1080/ 60p felvétel mennyi helyet foglal a micro sd-n,, ?illetve hogy a 720/120 mennyit foglal...?valszeg egy 64 gigás kártyát vennék bele,, de ha nem "zabálja" annyira a tárhelyet, fölöslegesen nem dobnám ki a pénzt érte(mondjuk úgyis külföldi rendelés lesz...ott olcsóbb
)
És köszönet a topic lakóknak,, már most az elején sok hasznos dolgot olvastam.(gopro adapter, és tsai.)
Szerk: illetve ami még érdekelne, hogy mire formázza a kártyát? Ntfs-re? Mert ilyenre nem szokásuk a kameráknak,, ha viszont fat, akkor darabolja a kártyán a file-okat(videókat) vagy hogy old meg mondjuk egy 2 órás 1080/60p felvételt? Gondolom az már több lesz mint 4 giga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest