Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
odiepapa2
tag
Sziasztok,
már egy ideje olvasgatom a fórumot, mert elgondolkodtam azon, hogy veszek egy actioncam-et. Egyelőre a sony mellett tettem le a voksomat a képstabilizátor miatt, de a fórumot olvasva kicsit elbizonytalanodtam. Jó a képstabilizátor, de lecsökkenti a látószöget 170-ről 120-ra, ezáltal eltűnik a konkurenciával szembeni előnye, mindemellett kisebb a kép és elvész a sebességérzet (ahogy a go-kart felvételeken is látszódott).
Meglehetősen sok videót nézegettem az elmúlt időben, főleg a privát emberek által készített videókat és nem a reklámanyagokat, hogy el tudjam dönteni, hogy az AS50-es elég-e nekem, vagy válasszam AS200-ast. Viszont YT videók alapján nehéz eldönteni, melyik milyen minőségű videót készít, mert feltöltéskor általában veszít a minőségén a képanyag. Motorozós, autózós felvételeket kerestem.
A horvátországi motoros AS200-as videó sokkal részletgazdagabbnak tűnik nekem, annak ellenére, hogy 1080-as felvétel. Részletgazdagabb, jobbak a színek. Ennek ellenére nem találtam igazán ütős full HD-s AS50-sel készült képanyagot, ami meglepett.
Abszolút hobbista vagyok, nem szakmabeli, viszont csak a szememnek hiszek, ezért kérnék tanácsot Tőletek. A felhasználási terület is hobbi lenne, bringához és autókázáshoz használnám külső illetve belső felvételekre, esetleg évente 1-1 alkalommal nyaralásnál illetve pályán való motorozásnál.
Pro es Kontra:
AS50-es ára abszolút meggyőző, hiszen nem mindennap használnám, max hobbi célra. A feltöltött videókon életlenebbnek "összefolytabbnak" láttam a vonalakat, részeteket.AS200-as képét szebbnek láttam, de az ára húzósabb mint az 50-esnek és nem biztos hogy befektetnék 100.000 forintért (plusz kiegészítők) egy hobbi kamerába.
Van-e esetleg valakinek olyan nem YT-os videója az AS50-esről, ami meg tudna győzni abban, hogy elég nekem az 50-es a 200 helyett.
Bocsi a hosszú gondolatmenetért, véleményeteket előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest