Hirdetés
-
PROHARDVER!
SONY sport és akció kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Várom hogy legyen raktáron a T-nél AS50, közben olvasgatom a review-kat, és egyre bizonytalanabb vagyok
Az AS50 és az AS200V között nem bírok dönteni. Az AS200-ban van ugye GPS, cseppálló maga a ház is, van mikrofonbemenet, de a beépített mic. is jobb mint az AS50-ben. Az AS50-nek gagyibb a háza, van viszont BT lehetőség is a wifi mellett (kisebb fogyasztás, és remote power on), az LCD menüje szebb, gyorsabb, jobb a víz alatti hozzá járó ház (sokkal), és 13eFt-vel olcsóbb is.
Namost GPS nem kell, víz alá nem vinném, BT se mozgat annyira. Tehát tulképpen ami bármelyik típus erőssége a másikhoz képest, az engem pont nem vonz annyira (hacsak nem a 13kHUF
). Innét meg a minőség kéne hogy döntsön. Megnéztem pár review-t, a MarkHawkCam össze is hasonlította a két kamerát, szerintük szinte tök ugyanolyanok képminőség tekintetében. Viszont ahogy nézem a sampleket, az AS200-nál én több detailt látok helyenként, főleg a távoli dolgoknál (hegyek csipkéje, messzi fák, kövek, stb..). De hogy ezt mennyire venném észre két egymás után megnézett video között, a felől kétségeim vannak.
Van esetleg valakinek a jelenlevők közül tapasztalata az AS50-el, úgy, hogy használt már AS200V-t is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest