Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbalage2
aktív tag
Semmi gond, énis utólag találok infókat mindig
Most nézegetem guru3d-n a szerencsés 5900XT-k topikját, úgylátom még mindig nincs egyértelmű megoldás, viszont pár elvetemült júzer jáccott kicsit az ellenállásokkal és így sikerült magas UGS eredményeket kicsiholni a kártyából. Na ez az amit én nem fogok kipróbálni 
MSI kártyával lehet hogy jól jársz, ott volt akinek az MSI minden hardmod nélkül 40 feletti UGS értéket hozott.
9800 mod hát igen, ott nem túl közlékenyek a népek
Egyébként ettől a modtól nem várnék csodát, a rojakpotos leírásban van pár specviewpref eredmény, azok az UGStől eltekintve mind jóval alacsonyabbak mint az én 5900XT-m eredményei. Bár ott nincs konkrétan feltüntetve hogy melyik kártyával csinálták.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most nézegetem guru3d-n a szerencsés 5900XT-k topikját, úgylátom még mindig nincs egyértelmű megoldás, viszont pár elvetemült júzer jáccott kicsit az ellenállásokkal és így sikerült magas UGS eredményeket kicsiholni a kártyából. Na ez az amit én nem fogok kipróbálni
Egyébként ettől a modtól nem várnék csodát, a rojakpotos leírásban van pár specviewpref eredmény, azok az UGStől eltekintve mind jóval alacsonyabbak mint az én 5900XT-m eredményei. Bár ott nincs konkrétan feltüntetve hogy melyik kártyával csinálták.