Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- SSD kibeszélő
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
válasz
aleister
üzenetére
Nekem is volt több épített vizem, még anno intel 3-4-6-ig gennél.
És megfogadtam, hogy többet már nem pacsálok, felrakok egy Noctua-t azt csá.
Egyszerűbb is, olcsóbb is, igénytelenebb is, és számomra bőven elegendő ez is.
Persze ha hírtelen nagy hévben egy 16 magos csodát kellene lehűteni, és benchmark csúcsokat döntögetni vele akkor valószínűleg épített vizet raknék ra. Egy Thermal Grizzly direct die blokkal, de ez a "veszély" hála Istennek nem fenyeget.
Nekem bőven elég a 8 mag, arra meg tökéletes egy Nh-d15 g2 lbc is. -
Raysen623
veterán
-
Csillag01
aktív tag
-
Csillag01
aktív tag
Ja a legújabb BIOS van rajta .
Én nagyot csalódtam az am4 után az am5-ben! De ez szubjektív ismétlem! Az számomra tökéletes volt, memória kezelésbe, boot időben, hőfokban stb.
Mikor megvettem a 85-90 fokos cpuban, a cpu teljesítményben, ddr5-ben hatalmasat csalódtam...
Sokáig vacillaltam vissza küldjem e, 1 hónapos elállási időt kihasználva de nem tettem. A cpu cseréltem le erosebbre. Marad ez...
Vki ide írta lekorlatozom a proci hőfokot...nem értem ennek mi köze mindenhez, elég vicces.
Még belinkelte ide😂 hőfok korlátozás nélkül is ez a véleményem akit leírtam.Bíztam az amd-ben, de azt hiszem a következő setupom Intel lesz.
-
joysefke
veterán
állítólag 52°C-ra van lekorlátozva a 7800X3D-je...
https://prohardver.hu/tema/amd_ryzen_9_7_5_7600x_7700x_7900x_7950x_zen_4_am5/hsz_8599-8616.html -
Csillag01
aktív tag
Első procim egy R5 7600x volt. Az maga a borzalom melegedésbe, teljesítményebe számomra. random 60 fokról felment 90-re, teljesítménye egy kalap sz4r volt. Konkrétan a régi am4 gépem többet tudott 3d marktba. A következő procim egy R7 7800x3d. Na ez már nem rossz...de sztem ez sem akkora durranás. A következő CPU Intel lesz. Vakon bíztam az amD-ben, mikor am5 váltottam am4-rol, számomra nagy csalódás volt a 7600x. Nagy hiba volt H nem intelre váltottam ...kedveltem az am4 szériát
-
Ha találsz is, akkor azt is meg kell nézni, hogy támogassa a adott szenzort (amit kérdeztél a másik topicban, az NTC 10K, de sok esetben akad NTC 100K is)
Ajánlani közvetlen nem tudok, de azt is vegy figyelembe, hogy egy adott lapok árkülönbségéből tudsz-e venni egyéb eszközt, amit aztán tudsz hordozni gépről-gépre.
(AM5 Motherboards (X670/B650/A620) - itt tudod csökkenteni a megnézedő lapok számát, ár-chipset-egyéb feature vonalon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Assetto Corsa Competizione
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest