Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
Csillag01
üzenetére
Nem bántásbó, de szerintem neked nincs AM5-öd, csak olvastál félszemmel ezt-azt, amiket tapasztalat híján ideírtál most.

Ha bekapcsolom a gépem, mire leér a seggem a székre már egy használható oprendszer van előttem, ami ráadásul egy csigának csúfolt W11. És ez nem egyedi eset. 6-8 másik AM5-ös platformot is összraktam már. Mind ilyen. Jövő hét elején is fogok egyet, ha érdekel mérek bootidőt.Ha értenéd a platform működési elvét, tudnád, hogy miért áll be 90 fokra a cpu, mint ahogy azt is, hogy miképp lehet ezt átállítani BIOS-ban pár kattintással.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY Beast 32GB DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit egyben eladó! GAR/SZÁMLA!
- DDR4 SO-DIMM 16 GB Laptop RAM-ok
- DDR 4 & DDR 5 RAM FELVÁSÁRLÁS! Azonnal! NAGY MENNYISÉGBEN! HÁZHOZ IS TUDOK MENNI!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest