Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
válasz
joker1220
üzenetére
Szia. Nem vagyok profi mint itt a válaszadók többsége. Nekem hasonló konfigban ram hiba okozta szinte ugyanezt a jelenséget. Alkótó elemekre bontva teszteltem a gépet cirka két héten keresztül (éjjel-nappal). Nem értettem, hogy megy órákig 100%-on tesztek alatt, jó hőfokok mellett, stb. Aztán egy sima 20 Mb-os program telepítésnél meg lefagy
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Assetto Corsa
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Gumi és felni topik
- Autóhifi
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 16GB DDR4 3200MHz
- ASUS TUF Gaming B560M-E Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mivel a ram-nak (2 x 8 Gb-s kit) egy olyan területe volt hibás amit nem folyamatosan használt a gép, ezért elég kalandos volt mire kiderült, hogy azzal van a baj. Szerencsémre egyre inkább gyengélkedett az egyik ram, egyre nagyobbra nőtt a hibás szektor/ok mérete. Ki próbáltam egyenként a két ram-ot és akkor sikerült kiszűrni, hogy az egyik rossz. Hozzáteszem a memtest progi simán lefutott rajtuk párban - eleinte.