-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
totomusic
tag
ASUS TUF GAMING B550M-E alaplapon a BIOS flashback működött szépen, aztán szépen el is indult.
Viszont nekem nem kell tuning és boost a Ryzen 5 5600 cpu alá. Alap órajelen vagy fix. órajelen szeretném járatni, és abszolút fogalmam sincs, hogy ehhez pontosan miket kell a BIOS-ban állítani. PBO-t kikapcsoltam, és mintha még rosszabb lett volna, 4 GHz körül ment folyamatosan. Windowsban utána kikapcsoltam a PPM-et regedittel, így fix. 3.49 Ghz-et mutatott a task manager. Igen ám, de a HW monitor szerint így is ugrál 3.5-3.7 GHz körül.
Most komolyan a tuning- boost miatt kapott ez a CPU 21e körüli atlagos pontszámot egyik mérő programnál?
Tehát a biosban szeretném ezt kikapcsolni. Most minden beállítás auto. Eco vagy normál módot nem találtam. Mit kell pontosan állítanom ahhoz, hogy fix. legyen az órajel és normál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kedvenc zene a mai napra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- 2x4GB 1600MHz DDR3 kit / HyperX Fury / Crucial Ballistix Sport
- 4GB / 1333 MHz / 1600 MHz / DDR3 RAM, Több darab - Garancia - Számla!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- Kingston HyperX 16 GB (2 x 8 GB) DDR3-1600 MHz memóriapár
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest