Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Léghűtés topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborw
tag
Igen, ezen kívül teljesen elégedett vagyok a lappal! 1800X-van benne! XFR funkcióval 4.1-en megy, egyes esetekben. Tuningot nem erőltettem, próba képpen toltam fel 4ghz-re. ARCTIC COOLING Freezer 13 CO-val hűtöm. Még várok pár Bios-ra, tuning miatt, aztán mérlegelek, hogy mennyit bír ezzel a hűtővel, vagy hogy vízhűtés hozna-e annyi pluszt, amennyit rá kéne áldozni. Kompatibilitási problémám sem volt vele még. Bár azt észrevettem konvertálásnál, leterhelt magokkal, vagy Prime95-el, a hőfok érdekes alakul. Leterhelve mintha nem arányosan nőne a proci hőfoka. Prime95-el sem tudom 55-60 fölé "küzdeni" a hőfokot, ami nagyon pozitív. Amikor felhúztam 4Ghz-re, akkor megált 70 foknál (rendkívül jól szellőző házban). A lényeg visszakanyarodva, nem találkoztam "anomáliákkal" mint a többiek Asrock stb. Hogy megéri ezt a lapot venni? Ha nem szeretnél tuningot, vagy két kártyás rendszert, akkor nem éri meg. (szerintem) Ram kérdés, ha nem oldódik meg, akkor lecserélem legfeljebb idővel! Én elégedett vagyok a lappal, most ha jól néztem már van ahol 53-ért beszerezhető, de lesz ez még olcsóbb is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Synology NAS
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy S10 Lite 128GB (Kijelző törött)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest