Hirdetés
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én tettem arra is, ha már csináltam mindegy volt. Úgy tudom a memóriakezelés onnan kapja a delejt, szóval szerintem oda is drótozva van a CPU pár lába, emiatt spekuláltam arra, hogy ha ott túlmelegszik sem lesz stabil, ha piszkálva van.
Már összeraktam, szét nem szedem fotózni bocs, de amúgy sem mutogatni való. Szemre csináltam kézzel. Volt itthon 1mm vastag réz lemez. A házfelújításkor elszabtunk egy küszöblemezt, az maradt meg. Abból van.
Körberajzoltam a gyári borda alját, picit hagytam futni a lemezen a vágókorongot a filc mentén, hogy könnyebb legyen ott hajlítani, hajlítottam egy hosszú "U" profilt, aztán jött a hűtőfelület, ami egy 1,4cm széles csík, lényegében ezt az egyet mértem. Felhajtottam a két végét rá az U profil és körbe összeforrasztottam egy 75W-os pákával, utána flex csiszolókorong síkba és feketére leködöltem flakonból. Ja a csonkokat is forrasztottam, csak egy lyukat fúrtam nekik, semmi menet. Ilyen Ordasi féle cucc lett, de teljesen jól adja a gyári gap paddal, annyi fokos a lap, amennyi a lötty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spotify
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fogyjunk le!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bialetti kézi kávéőrlő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest