- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-book olvasók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
-
PROHARDVER!
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én tettem arra is, ha már csináltam mindegy volt. Úgy tudom a memóriakezelés onnan kapja a delejt, szóval szerintem oda is drótozva van a CPU pár lába, emiatt spekuláltam arra, hogy ha ott túlmelegszik sem lesz stabil, ha piszkálva van.
Már összeraktam, szét nem szedem fotózni bocs, de amúgy sem mutogatni való. Szemre csináltam kézzel. Volt itthon 1mm vastag réz lemez. A házfelújításkor elszabtunk egy küszöblemezt, az maradt meg. Abból van.
Körberajzoltam a gyári borda alját, picit hagytam futni a lemezen a vágókorongot a filc mentén, hogy könnyebb legyen ott hajlítani, hajlítottam egy hosszú "U" profilt, aztán jött a hűtőfelület, ami egy 1,4cm széles csík, lényegében ezt az egyet mértem. Felhajtottam a két végét rá az U profil és körbe összeforrasztottam egy 75W-os pákával, utána flex csiszolókorong síkba és feketére leködöltem flakonból. Ja a csonkokat is forrasztottam, csak egy lyukat fúrtam nekik, semmi menet. Ilyen Ordasi féle cucc lett, de teljesen jól adja a gyári gap paddal, annyi fokos a lap, amennyi a lötty.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Dominator Titanium
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 5600MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Patriot Viper 16 GB DDR3-1600 MHz Asztali PC RAM
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest