Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Szia Vaze
Én is ilyet akartam, szintén havernak
De azóta ketten is írták hogy gondjuk volt vele FX fórumon, persze ez még nem egy statisztika, de azért elbizonytalanítani épp jó volt.
Ott a fórumon amúgy sokat szoktuk ajánlani az ASUS M5A99X EVO-t, vagy a Giga 990X-UD3-at ill ha nincs/nem tervez haverod később corssfire-t vagy SLI-t, akkor a kistesóik is jók lehetnek; Giga GA-970-UD3 (rev_3) és ASUS M5A97 EVO R 2.0De ha már FX-et veszel és új gép, akkor miért nem az újabbakból szemezgetsz, van már lassan fél éve Vishera alapú FX-6300, FX-8320 ezek most a legjobb vételek. 4-es FX-et csak akkor ajánlanék ha főleg régebbi játékokkal játszik, mert az újabbak sok magot is jól ki tudnak használni, lásd Crysis-3, Bf-3
PS.: Hasonló az aláírásunk
(Nekem már ez van kb 3 éve, khmm)
-
04ahgy
nagyúr
Egy minőségi 1866-os (Kingston, G.Skill, Patriot, ADATA, GEIL, Corsair) tökéletes lesz, de az FX-8350 nem RAM sávszélesség limitált (nagyobb MHz-es RAM nem gyorsít rajta, mint anno a Pentium 4-eken). Ha lényegesen jobb árban kapsz 1600MHz-est, akkor minden további nyugtalanság nélkül megveheted azt. Semmivel sem fogod lassabbnak tapasztalni emiatt, és elvégre senki nem a saját pénztárcájának ellensége.
HGyu
-
04ahgy
nagyúr
Alapórajelen, 95W-os TDP-s CPU-val és gyári hűtővel (ami mind a négy irányba fúj) OK a lap. Amúgy nem javasolt, mert az északi híd bordája és a VRM is kéri a gyári hűtő légáramlatát.
Tuningra inkább a 970A-UD3-at vedd. Jobb és hűtött VRM-et kapott.
RAM: Corsair Vengeance 1600MHz. Amelyik a Vengeance családból csak szimpatikus.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest