Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretes és forgatható kijelzőt kap a DeepCool hűtése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Tudod, ha nem pretested az 550-es és belefutsz egy valóban "csak" kétmagosba, akkor mindenképpen jobb választás a 620-as, mert abban a 4 mag tuti, csak az L3 nem biztos. Nálam megy szépen az L3, bár játékok alatt nem sok gyorsulást vettem észre. Talán egy-két játéknál számíthat, de ezt nem tudom igazán. A másik dolog, hogy Neked van VGA kártyád, amit használni is akarsz, tehát nem fontos az IGP, max tartaléknak. Ez esetben jó választás a lap, nem hinném, hogy csalódsz benne. Amit már nem csak ebben a totyikban fejtettek ki többen, DDR3-as Giga lapokban a hűtőbordás Kingmax 1600 MHz-es nagyon jól muzsikál.
Mercutio! Szerintem jó az a lap, csak én nem vennék mATX-et, de ez én vagyok. Nekem A785GXH/128M van és a ventivezérlésen kívül más hibát, vagyí hátrányt nem tudok említeni. Most X2 4000+ van benne, IGP-vel használom és a hangját is alig hallom, pedig háttal van az asztalra rakva, tehát a segge a monitor felé néz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Tesla topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Phanteks Enthoo Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest