Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajti
tag
Hmm, hmm, hová is tettem szép szemem világát:
[Asus M3A78-EH]
[Asus M3N78-EH]
A fenti két lap között lényegében csak a chipset a különbség, az egyik AMD780-al, a másik NVidia8200-zal szerelt, ill. utóbbihoz adnak valami front audio panelt is (lényegtelen), minden más felszereltség pontról pontra ugyanaz, sőt, még az áruk is (kb. 150 Ft. az eltérés). Melyik inkább, illetve ASUS megbíhatósága mostanában milyen? -
Lajti
tag
Sziasztok!
Mostanában vennék egy új gépet, pár alkatrész már meg is van. Amihez alkalmazkodni szeretnék: 9850BE, valamilyen 4G ram, valamilyen HD4850. Az alaplap típusának kiválasztásában kérném a segítségetek, a főbb szempontjaim: 3 pci, 1lpt, esetleg egy soros, legalább egy ide vezérlő. Tuning inkább csak under lesz, mert lényeges a halk gép, lehetőleg minél kisebb fogyasztással. Na, ezzel meglehetősen be is határoltam a lehetőségeimet, eddig Asus, Giga kilőve, nekik nincsenek ilyen lapjaik. Abit megszűnik. Eleddig csak ezt találtam: [link]
Apró szépséghibája a dolognak, hogy csak egyslotos hűtésű vidikártya megy bele. Van még ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- Micro Four Thirds
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- E-roller topik
- Nem egy, nyolc képe is van hozzá a Matroxnak
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 11 Pro 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Acer Nitro 5 - 17.3" QHD 165Hz - i9-12900H - 32GB - 1TB - RTX 4060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest