- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GD
őstag
válasz
Gyuri27 #5351 üzenetére
hm,van pár szép többlet tudása de:
amd chipset és ATI vga linux miatt fázós..
pci helyekben szűkebb
valószínűleg teljesítményben jobb..3D-ben amire nincs ilyen szinten igény bár ugyan annyi pénzért elférne..
ha rengeteg sok linux hurrát találnék a laphoz fórumokon, be merném vállalni, de űrkutya nem akarok lenni mert a nyakamon marad.. -
GD
őstag
ójeah, találtam 3év garral is
-
GD
őstag
válasz
VaniliásRönk #5343 üzenetére
az első lap szimpi GigaByte GA-M61P-S3
anno athlon xp-hez volt gigabyte lapom, szerettem
mennyi garit dobálnak hazai kereskedők hozzá? lehet találni 1év fölött? -
GD
őstag
vhogy csorog a nyálam a 4nél több sata csatira meg a dual lan-ra..
esetleg a külső eSATA-ra, firewire-re
ha a int vga-s lapokra ezt kártyákkal pótolom hamar kifutok a helyekből..mivel egy wifi kártya alapból bent kell legyen majd.. ez a dilemma..erre a kis fityfüty pci-x felületre meg alig kapni eszközt átlag kereskedésbe, dülledt szemmel néztek rám mikor lankártyát kerestem ilyenre..ha van akkor az meg pci-os árának 1,5-2x-e
ha esetleg nem az int vga-t használom egy intvga lapon, akkor a vga rálóg 1-2 slotra, máris baki van..
SLI-re kurvára nincs szükségem, csak az egyéb felszerelésben úgy láttam ezeknél a lapoknál hajlandóak maguk alá nyúlni a gyártók
szóval, nem hüjültem meg csak vhol mindig a választás vmi rovására kell menjen..
leadom az igényeimet és vmelyik gyártó majd legyárt egy GD edition..
-
GD
őstag
üdv,
ASUS M2N32-SLI Deluxe
mi a lapról a vélemény?
tuningra nincs igényem, a lényeg a stabilitás, "alacsony" hő a chipseten
és a teljes linux compatibilitás -
GD
őstag
nyert :-) a max kihívás 3D asztal, filmnézés
és ha nagyon megkívánok vmi gamát, akkor ott a pcie..igazából nem akarok +1venti és kártyát a gépbe mikor megoldható integrálva is..
fogyasztás szempontjából meg fölös egy közepes vagy erős vga ha nincs kihasználva..
sok kicsi sokra megy alapon.. meg jobban áttekinthető a gép belseje ha nem lóg ki egy bazi nagy vga.. esetleg ha vízhűtésem lesz, arra sincs gond hogy kerülgessema DVI talán kívánatos lenne a jobb kép érdekében ,de mivel a KVM switch-em csak sima VGA így bonyolítana..
-
GD
őstag
válasz
Gyuri27 #5050 üzenetére
mit jelent a chipsethez érteni?
ahhoz értek, hogy a gyártók eldugdossák a drivereket a nyílt rendszerek elől..
ala Linux
a legszerencsésebb az nvidia, intel chipset, de mivel amd alapú gépről van szó, így kizárásos alapon marad az nforce..te ha nekimész a falnak, megpróbálod újra?
annyi pénzem nincs hogy kísérletezgessek, maradok a biztosnál..
-
GD
őstag
üdv!
keresek olyan deszkát ami integrált nvidia vga-val felszerelt de legalább 6sata csatis
továbbá nem hátrány ha nem microATX és van rajta 2-3 pci és 2-3 pci-e
asus, gigabyte -ra gondoltam
SLI nem érdekes
mindenképp passzív hűtésű chipset
ATI, AMD, VIA chipsetek kizárvaköszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H81M-S1 1150 alaplap eladó kedvező áron!
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest