- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
előfordul, bizony, nálam és zudtommal mindenkinél a giga 690g-s lapja is a 4gb-os kingston(lila) pennel csinálja ugyanezt, megoldás rá nincs, cserélj pent, vagy lapot, 2gb-ossal jól meg, 1gb-ossal, 512-essel is, sőt pqi4gb-ossal is!
én lapot cseréltem, vagyis a géppel együtt eladtam, nem csak ezért, hanem még eladható volt! -
VaniliásRönk
nagyúr
A prociból is érdemesebb lenne megfontolni a lehető legkisebb X2-t, 1-2k-s az árkülönbség, de a teljesítménybeli hatalmas. Igaz egy Sempron is megbirkózik mindennel amire szánod, de azért jobb ha nem áll be a gép egy idétlen módon összerakott weblaptól, hanem van mégegy mag amin futhat a többi program.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Abba kötök bele aki kinyilatkoztat, és tények helyett csak megalapozatlan elképzelésekhez ragaszkodik.
Te sem tudtál semmi konkrétumot mondani, csak azt szajkóztad hogy ASUS, ASUS.
Az ASRockot meg az olyan teccós konfigok alapján ítélted el, amibe néha fordítva erőltetik bele a RAM-ot, és nem zavarja a szakit hogy a felel kilóg, vagy pl. már egy Codegen táp is minőséginek számítana ahhoz képest amit beletuszkolnak, stb. -
Gyuri27
félisten
Az emberrel csak azt lehet. Bármelyik totyikot nézem. Bekellene látni (mint ahogy én is szoktam), hogy az ember nem érthet mindenhez és néha téved.
ftc: [link] ez 550-es. Én 690-re gondoltam. Persze ez sem garancia mivel nem látod mennyi van náluk raktáron (nem úgy mint eggyes online boltoknál). Tehát vagy van vagy nincs.
[Szerkesztve] -
VaniliásRönk
nagyúr
Ember, a fejedet használd ne a fantáziádat, és ne nosztalgiázz, most fogsz alaplapot venni nem 2001-ben.
Az ASUS lehet hogy jó volt, főleg Intel vonalon, ott még most is nagyon korrekt lapokat gyárt, de az AMD-s megoldásai fabatkát sem érnek 24k alatt.
Az ASRock eleinte úgy hallom nagyon tré volt, de az AM2-es lapjaikról én még semmi rosszat nem hallottam.
A ''teccós'' konfig meg nem a szerencsétlen ASRock alaplap miatt lassú, hanem a 2.0GHz-es Celeron, meg a CL5-ös 533-as DDR2 miatt!
És ha mindezek nem is győznek meg, amiket az előbb írtam azok tények, és ha veszed a fáradságot hogy csekkold a képeket nagyban te is láthatod... -
VaniliásRönk
nagyúr
Én előbb vennék ASRock-ot mint ''nonDeluxe'' ASUS-t, ha megnézed a linkeket, ránézésre is láthatod hogy már a felépítése is jobb az ASRocknak, a feszszabályozó áramkörei pedig sokkal komolyabbak.
Persze ha nem tuningolsz, akkor valszeg az ASUS is stabil lesz, de ettől még drágább és sz@rabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged