- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
"Szóval leméred a borda végét, frankó. Nem gondolod hogy a chip egy "picit" melegebb? Nem tanultál hővezetést/hőátadást?"
Ezt hol írtam, hogy a borda végét mérem? Azt mondtam, hogy nem szoftveres hőmérőt használok, hanem külön mérőműszert. A mérési eljárásról nem esett szó.

És itt rajtad kívűl tuti senki nem hallott a hővezetés, hőátadás fogalmáról, ezért jó, hogy vagy nekünk, és most elmesélheted, hogy mi is az.

Egy 590 benyel akár 35 wattot? Úúúúúúúúúúúúristen, most mi lesz. Egyébként mivel mérted, everesttel?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az meg nem zavar hogy nforce1-re nem lehet ide drivert rakni. Ki mondta, hogy zavar? Ki mondta, hogy lehet? Sőt, ki mondta, hogy érdekel?

Érdekes módon abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nállam ez a rakat gond, az audióval, usb-vel, vga-val nem jelentkezett egyszer sem.
És ha már ész nélkül személyeskedsz, engedd meg, hogy én is megjegyezzem, azért mert valaminek a használatához láma vagy, nem biztos, hogy az adott termék a rossz.

És azt sem értem miért kell ilyen görcsösen bizonygatni valamit ami ráadásúl hülyeség. Ha Neked nem tetszik az nforce, ne vegyél, és ajánlj másnak is mást, mert azok is jó chippek, amiket mondasz, de az nforceok se rosszabbak.
Ez pedig az én véleményem, amit kéretik tiszteletben tartani. Mert én is tiszteletben tartom a Tiédet, és nem akarlak meggyőzni hoggy valld az én nézeteimet különben hülye vagy. Minden ember más, kinek a pap, kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Commodore 64
- Milyen monitort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- World of Tanks - MMO
- Beköszöntött az űrinternet kora
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B660-I GAMING WIFI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ASUS PRIME Z390-A ritka csúcsdeszka!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)