Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
VaniliásRönk #7170 üzenetére
"Szóval leméred a borda végét, frankó. Nem gondolod hogy a chip egy "picit" melegebb? Nem tanultál hővezetést/hőátadást?"
Ezt hol írtam, hogy a borda végét mérem? Azt mondtam, hogy nem szoftveres hőmérőt használok, hanem külön mérőműszert. A mérési eljárásról nem esett szó.
És itt rajtad kívűl tuti senki nem hallott a hővezetés, hőátadás fogalmáról, ezért jó, hogy vagy nekünk, és most elmesélheted, hogy mi is az.
Egy 590 benyel akár 35 wattot? Úúúúúúúúúúúúristen, most mi lesz. Egyébként mivel mérted, everesttel?
Az meg nem zavar hogy nforce1-re nem lehet ide drivert rakni. Ki mondta, hogy zavar? Ki mondta, hogy lehet? Sőt, ki mondta, hogy érdekel?
Érdekes módon abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nállam ez a rakat gond, az audióval, usb-vel, vga-val nem jelentkezett egyszer sem.
És ha már ész nélkül személyeskedsz, engedd meg, hogy én is megjegyezzem, azért mert valaminek a használatához láma vagy, nem biztos, hogy az adott termék a rossz.
És azt sem értem miért kell ilyen görcsösen bizonygatni valamit ami ráadásúl hülyeség. Ha Neked nem tetszik az nforce, ne vegyél, és ajánlj másnak is mást, mert azok is jó chippek, amiket mondasz, de az nforceok se rosszabbak.
Ez pedig az én véleményem, amit kéretik tiszteletben tartani. Mert én is tiszteletben tartom a Tiédet, és nem akarlak meggyőzni hoggy valld az én nézeteimet különben hülye vagy. Minden ember más, kinek a pap, kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest