- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
ez a lelki állapotom feldúltságát tükrözi, azt, amit a jetway szó vált ki belőlem!
amúgy annak is tunningosnak kellett volna lenni, mert intek 965-ös chip volt rajta, olyan mint a tunningos abitokon, etc, szóval a chip csodákra lett volna képes, csak sz*r tálalásban! nemhiába a bejáratott márkákban még nem csalódtam, de azelőtt a jetwayről még nem is hallottam, de gondoltam, hogy annyira rossz nem lehet, hisz a chipset adott, az jó, mondjuk ára az aránylag(mint később kiderült) magas volt, a tartozékai meg szegényes....a szolgáltatásokról és azok minőségéről nem is beszélve!szóval szerintem lehet egy jatway-en tunning ati chip, de szvsz akkor is 0 lesz a deszka!
valaki vegye meg és cáfoljon rám!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest