Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dodopek
üzenetére
Sajnos ennek a riogatásnak van azért alapja. Szerencsére az AMD/ATI kihozta azt a chipkészletet, ami megmutatta, hogy van új a nap alatt. Az X1250-es IGP odaver játékok alatt az eddig a piacon megtalálható integrált VGA-knak.
Egy kis ízelítő
Itt pedig nézelődhetsz egy kicsit -
Balinov
titán
válasz
dodopek
üzenetére
nézd,én ezt úgy szoktam lekezelni,hogy elmesélem,hogy azért van már a második int. vga-s alaplapom,hogyha pci-e vga csere van,akkor is tudjam a gépet használni.
vagy neadjisten beszarik a VGA kártya...(épp pár hete jártam így,pont jóljött,hogy míg a gari intéződik,addig is tudják használni) sokan HTPC-kbe rakják ennek a lapnak a HDMI-s változatát. Persze azt is meg kell említeni,hogy bármikor tudnak belerakni egy külső vga-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast White EXPO - 10 év bolti gari!
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest