Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- Projektor topic
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Annál nem lehet feszt állítani, mert nincs benne c'n'q, ezért nem láthattad a beállítások közt. Nem tudom mi számít extrém tuningnak, mindenesetre ennél több beállítási lehetőséget csak az abit kn9-ben láttam. Szerencsére a 4xx széria nagyon jó tuningban, volt aki azt írta, hogy 300 FSB is megvolt nála, ahhoz már nyilván procirészről feszemelés is kell, én meg azt nem szoktam, ezért jutottam addig, ameddig
1ébként a gpu-t is lehet benne tuningolni, kb 30-40%-kal nagyobb lesz a teljesítménye, csak akkor már nem árt rá egy + venti
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40 EXPO/XMP -2 év garancia
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Eladó egy Corsair vengeance 48 Gb (2x24gb) ram RGB.
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
1ébként a gpu-t is lehet benne tuningolni, kb 30-40%-kal nagyobb lesz a teljesítménye, csak akkor már nem árt rá egy + venti