Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Az attól függ, mit teszel CF-be. 2600XT-vel biztosan sunyíthat.

Nekem van egy X1950XT, aztán vagy lesz bele még egy, vagy 2900Pro, mert az az alaplapi szoftveres CF, amelyet az XT-k használnak, állítólag nem olyan gyors, mint a hidas megoldás. Nem tudom, mert SEHOL NEM TALÁLTAM MÉG TESZTET
erről. 2900Pro-nak jönnie kell hamarosan, mert már a 3000-est is beharangozták.
Ki kell kalkulálni, melyik az olcsóbb, árat és fejleszthetőséget is szem előtt tartva. Fejlesztés (de még ár) szempontjából talán az ATI + CF, a gyártók is egyre jobban kezdenek ráállni (pl. Intel, még ha az csak 4X+16X is egyelőre).
Tényleg dönteni kell, mert SLI-kártyát CF-be, vagy CF-t SLI-be kötni nem jelent túl sok jót.
De azért a 8600 GT nem rossz, még ha megnehezíti is a döntést.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Házimozi belépő szinten
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

erről. 2900Pro-nak jönnie kell hamarosan, mert már a 3000-est is beharangozták.