- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Videószerkesztés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #3993 üzenetére
Tudom miket szerez odaát ftc, de azt másik nagykerből sem lehet itthon megszerezni, nemcsak a ramitól..van olyan nagyker ahol csak pl abit lap van...Igazából azokra a lapokra, amikre mi itt ácsingózunk, nincs nagy kereslet, sőt, szinte zéró..boltos vagyok, van tapasztalatom
Ma megérkezett a 690g-s asus lapom, már el is felejtettem hogy rendeltemmajd holnap elhozom és teszt ezerrel
És ha valakit érdekel, találtam EE sempront, kisker ára 9800 péz kb, gyári hűtővel:
Az egymagos Sempron processzorok kínálatában energiatakarékos, mindössze 35 wattos tipikus fogyasztással rendelkező CPU. Az alacsony fogyasztású Sempron 3400+ 1,8 GHz-es órajeleken járnak, 256, kilobájtnyi másodszintű gyorsítótárral rendelkeznek.
Termékjellemzők:
Valós frekvencia: 1800 MHz
FSB: 800HT
Szorzó: 9 x
Magszám: 1
Cache: 256 kB
Foglalat típusa: AM2
Kisz.: Dobozos
Asszem beújítok egy ilyet
szerk: #3994 Probiker: a többi nagykernek is van forgalma, attól hogy sok bolt a rami weblistáját használja, az egy dolog, nálunk pl onnan a legkevesebb a vásárolt cuccés teszem hozzá, a rami nem a legolcsóbbak közé tartozik..
[Szerkesztve] -
Probiker
aktív tag
válasz
Gyuri27 #3993 üzenetére
De mekkora forgalmuk lehet. Nagyon sok ilyen webáruházat látnak ell áruval. És mind forgalmat bonyolít. (nem nagyon, de sok kicsi sokra megy) Pl a bolt ahol én vettem lapot, csak ilyenekkel foglalkozik. Készletük Szinte alig van, rendelésre hozzák a cuccok nagy részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest