- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Riasztó topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
_Blank_
üzenetére
Mondjuk nálam nem kapcsolt le, ledek égtek és a ventik pörögtek, de ''se kép se hang'', (se boot). Ilyenkor megfordítottam a lapra kötött power jumpert és ha szerencsém volt, elindult. Tápot is cseréltem, akkor is ez volt, vagy mikor fagyi van, akkor is kezdődött a ''móka'' előlről ráadásul a bios beállításokat is elfelejtette. Ezek szerint ez valami Abit sajátosság
Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL30 Vengeance RGB Grey AMD EXPO / XMP
- Szép, dobozos MSI PRO Z790-S WIFI PCIe gen5 garival
- Asus Strix Z270F GAMING eladó! OEM
- Dobozos új MSI B650 GAMING PLUS WIFI 6E antennával, io shielddel, garanciával
- G.Skill Ripjaws M5 RGB DDR5-6400 CL32 típusú memória 2 32GB(64GB) Kit.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azért ciki nekem is, mert gariztatni vittem a gépet kb. 1,5 hete, de akkor az egyik ram tuti hibás volt, úgy hogy a ramra volt fogva az egész problém. De mikor megint volt ilyen ''nem indulok azért sem'' kedve, akkor elég morcos vagyok rá. Most megy, meg kedvem sincs megint cipelni az egész gépet, ha megint ez lesz, hát nem tudom...