- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Acer notebook topic
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10994 üzenetére
Ma feltettem az új 919-es biost a lapomhoz és megoldódott az a probléma amiről régebben beszéltem neked hogy a sideport feszültsége állitható legyen vagyis vagy kövesse a ram feszültségét vagy maradjon 1.8volton.Ettől a dologtól azt remélem hogy nem lesz képszétesés komolyabb fsbnél a biosban se már, de időm még nem volt tesztelni.Elméletem az hogy a régi biosnál követte a sideport a ram 2.3voltos feszét és emiatt volt használhatatlan a sideport.
-
szki
őstag
válasz
Gyuri27 #10950 üzenetére
Sideportos 780G-s lap:
2.1.3.-as Overdrive XP32 alatt random működik. Azaz van, hogy megfagy
Jópár adatot tévesen ír ki. Olyan sokat nem próbáltam, mert inkább biosból nyektettem a gépet (dualbios ugyeDe tegnap feltettem a 2.14.-es OD-t. És látom már működik az Auto Clock. Most próbálom épp. 10 perc alatt az FSB-t felnyomta 224-ről 230-ra, és utána visszament 228-ra, és ott stabilizálta. Tehát eddig járattam a 2500 MHz-es procimat 2800 MHz-en, most 50 MHz-el többre állította be az OD (alapfeszen).
IGP nem, de Sideport freki módosítható (vagyis tényleg módosul).
Mi érdekelne konkrétan és akkor kipróbálom?
-
válasz
Gyuri27 #10836 üzenetére
225 x 13-on ment eddig 800as kingmax-al hibátlanúl. U.ilyen beállíításokkal az 1066osal is hibátlan. Csak itt a ram 836Mhz-en megy. Azért vettem ezeket, h legalább 1000 körül menjen a ramom.
A lapnak a northbridge-nél kell adni feszt?Am 3000 pénz volt db-ja, csak ezért vettem meg
-
Ste
addikt
válasz
Gyuri27 #10814 üzenetére
tegnap csak kipróbáltam, hogy mennek a dolgok vele (végre tuningos bios
)
és próbáltam az fsb emelésével plusz frekit a ramból kinyerni, de azt tapasztaltam, hogy csak a cpu sebessége határozza megalap esetben 13,5-es szorzó, 200mhz, ram cpu/7 azaz 770mhz
most 13,5x, 230mhz, ram cpu/7 886mhzha lejjebb vettem a szorzót 12.5-re, a frekit 248-ra, a ram akkor is cpu/7 azaz 886mhz volt
mod: arra gondolsz, hogy a proci szorzójának fele adja a ram osztót?
-
band1103
őstag
-
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #10749 üzenetére
Nem egyik napról a másikra kell megtanulni. Valahogy majd belejövünk, hisz ezek csak számok és nem 128bitesek
antikomcsi: "Pedig ha az nem lett volna, mert az eladó egy másik dobozt vesz le a polcról, talán örök életetre Te lennél a legnagyobb NV fun!" Nagyon szép és egyszeü megfogalmazása egy fontos igazságnak, de nem csak az nv-re igaz
. Mellesleg nem te voltál az aki csak egyszer próbálta a gigát és a csalódás miatt nem kér belőle többet?
A férfiak többsége nem lett "más" beállítottságú csak mert az első nője megcsalta
-
antikomcsi
veterán
válasz
Gyuri27 #10730 üzenetére
Nem kell, hogy támogasd.
Elég ha megveszed valamelyiket.
Ha ne lett volna gx2-m nem vettem volna 780a-s lapot, de ezt kellet venni, mivel eddig nem hagytak nagyon válogatni a gyártók.
Sli-t akar a hülyegyerek? Akkor intel, vagy amd felejtős! (x58 még nincs azt hiszem) Ezt mondjuk nem nézem jó szemmel.
Egyébként nekem eddig nem volt gond az nforce chipekkel. Azt, hogy meleg, nem sorolom a gondok közé. Most is 40 celsius fokos a borda, az értzékelő közvetlen rajta van. Viszont ez engem nem aggaszt.
NF2 szuper volt, a kt400 nem jelentett alternatívát számomra, a sis-ben nem nagyon bíztam. AMD nem volt. (mifelénk legalábbis
)
NF4-el sem volt bajom, a végén, volt rajta 3 sata hdd, 1 sata odd, illetve egy ata odd, és rackben egy ata hdd. Soha nem problémázott a 6 meghajtóval. Ja fdd, akkor 7
. Mindenhol előfordúlhat valami hiba, és mi ennek leszünk áldozatai! Pedig ha az nem lett volna, mert az eladó egy másik dobozt vesz le a polcról, talán örök életetre Te lennél a legnagyobb NV fun!
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10739 üzenetére
Azért úgy gondolom, hogy nem árt tisztázni milyen helyzetkben jobb az sb700/750 az sb600/nf7 párosnál, mert játékoknál pl. szerintem ugyanaz mindegyik, inkább azon múlik hogy a NB, hogy varázsolja az erőforrásokat a vga-nak meg ilyenek, az meg, hogy az új déli hidak jobbak 3MB/s olvasással hdd kezelésben az.. oké, gyorsabbak, de jobban nem is lehetne szőrszálhasogatni
#10741: gondolkodtam lehet, hogy 1,45 az sok egy kicsit gyári coolerel, egyezzünk ki 1,4-be és akkor barátok maradunk
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10735 üzenetére
A lényeg nem azon van, hogy mindenképpen az nV-t kell támogatnod, csak arra akartam rávilágítani, hogy elég erős lenne kapkodásnak nevezni azt, ha megvesz az ember egy nF7 lapot. Itt volt HGyu aki leírta, hogy sebességben ugyanaz a két cucc, a kül. annyi, hogy az egyik zöld a másik piros.
#10736: Szerintem 3000MHz nem probléma annak a processzornak, megefküdni meg hinném hogy megfog, én egyszer nyírtam ki processzort, úgy, hogy lesarkaztam szegényt (1700+
) tuningal még nem sikerült, amiatt szerintem nem kell aggódni (VCore-t mondjuk ne emeld 1,45v fölé és akkor rendben leszel)
#10738: nekem nF570 nem csniált semmi marhaságot, 2hdd+1odd, mint fentebb említettem driverrel sem volt sosem bajom
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10710 üzenetére
Hát, miután ATi lapod van nem hinném, hogy akármivel is letudnálak nyűgözni de például az itteni tesztben teljesen rendben volt az nForce, még fogyasztásban is jó volt (azt hogy a CH2 mitől zabált annyit nem tudom, de ott volt másik két nF lap is). Nekem úgy tűnik, hogy kitett magáért az nV amikor megcsinálta az nF7-et, mind intel mind AMD platformra, sőt, nekem ~ 5 meg egy fél éve vannak nF lapjaim és még sosem kaptam kékhalált nF driver miatt, nem úgy mint a mostani lapnál, ahol a Realtek Ethernet vezérlő vicceskedett velem (először azthittem, hogy a hang) rákeresve a neten, tömegével találtam GB lapokkal ilyen bajt, majd később az USB vezérlő miatt is kaptam kékhalálokat (SB600 series USB Controller), a legújabb projektje pedig az volt, hogy amikor RMClock elindult kikapcsolt a gép... szóval most nincs semmi energiamenedzsment a gépen
#10713: És mondd, hol volt ott jobb az ATi??? Mert én annyit látok hogy kb. 10ből 7szer az nV chipsete volt a gyorsabb
, az meg szerintem egyenesen kizárt, hogy látványosan lassabb legyen a DLX lapjuk a ROG verziónál.
-
Iron Funeral
őstag
válasz
Gyuri27 #10707 üzenetére
Miből veszed/veszitek hogy ez az új déli híd megváltja a világot, ill., hogy tuningban annyival jobb mint egy nF750/780, hogy egyszerűen "kapkodásnak" nevezed azokat a lapokat?
Mert őszíntén megmondom, azt veszem itt észre az egész fórumon, hogy ami nV az sz*r, teljesen mindegy mit csinál, még meg sem néztétek már szar, persze ATi/AMD terméknél olyan a hozzáállás hogyha egy lapát sz*rt csomagolnak a dobozba az is amellett szól
. Most, hogy jön az Intel új processzorcsaládja, és nem job 54363463x mint a Core2 már az is sz*r. Komolyan mondom nem értem.
-
silent84
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10701 üzenetére
Az nagyon jó ár egy ilyen lapért. Mondjuk januárig sok minden változik még.
Van egy elhatározásom, hogy egy bizonyos összeget nem akarok túllépni, remélem sikerül is magam ehhez tartani. Bár néha ott a kisördög(pl DFI Jr 790gx), de majd meglátjuk mit hozz a meló és a jövő. De ez már félig off.
-
silent84
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10694 üzenetére
Hát szerintem erről.
[link]
Kicsi a web
Toku kolléga ide is bejegyezte eredményét.
Jöhetnének már a 780Gs matx SB750es lapok, láttam olyan roadmapot ahol Q4re igérték.
Valakinek van erről valami infója?10696: Na azon a lapon én is gondolkodok még. Bár a január mire gépet veszek még messze van
-
Balagex
csendes tag
válasz
Gyuri27 #10679 üzenetére
Gyuri27 irányított ide egy másik fórum témából.
Kaptam egy 2magos AMD X2 procit (2.5GHz 64bit, többet nem tudok róla
és venni akarok majd 4850-es raden kártyát is.
Olyan alaplapot keresek, ami ezeket befogadja, tudja a crossfire-t, nem ártana firewire port is, el kell férnie a meglévő PCI-os TV kártyámnak is, jövőben belefér még egy 4850 esetleg, valamint 4 magos AMD, ha megszalad.
Ja, és tunningolni nem igazán hiszem, hogy tudok/fogok.
MSI K9A2 Platinum V2-őt ajánlott ismerős, a fórumon meg ugyan ezt csak V2 nélkül.
Gyuri27 le akart beszélni erről, de nem rémlik, hogy ajánlott volna mást.
Több kérdésem is lenne:
- Mi a különbség a V2 és a sima MSI K9A2 Platinum között? Utóbbi picit drágább, és MSI honlap szerint néhol nagyobb szám szerepl a táblázatban, azaz több csatis, stb. Namost én naívan azt hittem, hogy a V2 az egy második generáció, ami jobb, újabb, stb. Itt mégis úgy tűnik, hogy ez valami mást takar.
- Kicsit fentebb láttam egy DKA790GX típust is emlegetni. Ez tud valami Hybrid CrossFire dolgot, ami ha jól értem valami olyan, hogy az integrált videókártya meg a rendes együtt tud dübörögni a cél érdekében. De mintha olyat is olvastam volna, hogy ez csak Vista alatt megy(?), meg hogy limitálva van, hogy milyen videokártya tehető bele, amivel ez megy. Ez a lap pl. menne 4850-nel, vagy sem?
- Más alaplap javaslat (indoklással?)
Üdv.
Balage
-
TomBoy1986
veterán
válasz
Gyuri27 #10654 üzenetére
A legdrágább, ami már kapható DKA790GX Platinum 34K-ért beszerezhető, tehát ezek mindegyike az alatt lesz kapható, hiszen az a csúcs lap.
A leggyengébbet esélyesnek tartom a 20K körüli régióra. Viszont azon semmi HeatPipe, meg DrMOS nincs
BIOS-okat még nem néztem át, csak a Platinumét, de az jónak tűnik. Olyasmi, mint a mostanim, csak van benne NB/L3 állítás és ACC is
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10628 üzenetére
hamar hus es hetnesaru, akkor a mai csintalankodasaitokert itt a bunti
-
Balinov
titán
válasz
Gyuri27 #10623 üzenetére
Sracok, kerjetek mar magatoknak 1-1 nap tempbant, megvarvan mig lemegy az otthoni hidegfront, mert ilyen celtalan vitatkozast egy vodor szaron meg itt nem lattam, miota topik a topik!
A szemelyeskedest meg ellipszilonnal irjak. Akarsz magadon Rev. Gretsy L. biost frissiteni? (ez a nyulporkoltekert volt)
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #10617 üzenetére
nyugi, még lehet neked is olyan gondod, hogy kompatibilitási hiba lép fel a sapphire lapodon, ez idővel jön csak majd elő! és is oda vagyok a giga lapért, mígnem kiderült, hogy nem csipáz 1-2 dolgot és főleg az sb600 usb része vonható felelősségre ezért, vagyis inkább a giga, aki hibázott a bios kiadásánál(más lapban is van ez a chipő, a 770-es gigánál az sb600 pl jól műxik nesa-nál)! alkalmaszkodni lehet, mert van itthon egy másik gépem, az az abit nforce chippes cucc, azzal minen megy mint a karikacsapás, csak az abit már ősidők óta letudta azt a lapot, pedig ha lenne hozzá phenomos bios, akkor ütne mint állat!(igaz nforce drivert el kell felejteni vista alatt, mert míg xp alatt az ethernet vezérlő dobálta a kéket, vistánál az ide vezérlő után indul kékhalva a win(igaz a lan-t azóta sem próbáltam feltenni, de akkor minek a beépített hardveres tűzfal))
szóval nvidiáék központilag írják a szart, a net tele van vele, a giga bugjától affelől még használható a cucc, ellenben az nvidia drivereitől egy pillanatra sem indul a win, mert kékhalál és restart!
szóval nem szar a giga lap, lehet kissé trehányak, de alkalmazkodni kell!(vagy úgy, hogy átcuccolok az abit lapra, mert úgysem tervezek x3, x4-es gépre menni, de ha egyszer igen, akkor sem ez a giga lenne a cuccaim alatt, szóval jó a jó öreg abit lap, mert vista alá csak a hangdriver kell, a többi maradhat a vistás és megy mint a szél! igaz az abit ahhoz sem nyomott fel whql drivert vista alá....)
szóval szar mindenütt van, csak még a sapphire lapodon nem találtad meg, a szelepet...jah és félreértés nem essék, nem a sapphire-t szapulom, de nincs hibátlan termék!
-
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #10615 üzenetére
Biztos nincs semmi rálátásom az életre te borzasztóan vén és bölcs aggastyán.
Most kivételesen beletrafáltál, két dolog miatt. Ebből az egyiket leírom a másikat pedig inkább megtartom. Az egyik ok hogy amikor már nem bírsz ép érveket felhozni az adott témában akkor jön a személyeskedés mint például az imént. Most éppen azzal hogy én megtehetem mert biztos milliomos vagyok, te pedig nem teheted meg, vagy hogy nekem nincs rálátásom az életre, stb. Hogy jön ez ahhoz a témához hogy alaplapi BIOS meg gyártók?
Nem nehéz kitalálni, sehogy.
"Itt a példa az én sappi lapomra. Semmi baja!"
Inkább csak nem vetted/veszed észre szvsz.
-
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #10609 üzenetére
Miféle hangot?
Azt hiszem hogy én nem tehetek arról hogy álomvilágban élsz mert amit leírsz az manapság csak a mesében létezik. Bár én sosem fejlesztettem szoftvert de ha csak egy minimális kis rálátásod lenne ezekre a dolgokra akkor nem írnál ilyeneket.
"Dehát neked mindegy 3 havonta cserélgetsz mindent, nem vagy család fenntartó. Így azért könnyen lehet észt osztani más péztárcájának kárára."
Egyrészt ezt honnan szűrted le?
Másrészt nekem nyilván az egből hullik a pénz.
"Szóval aki nem akar vagy nem tud ne gyártson pl alaplapot. Nem kötelező ugyanis."
Számítógépet sem kötelező vásárolni, de ha mégis rávetemedik valaki akkor akár még a benne lévő alkatrészek gyártóját is megválogathajta.
Nem lehetne megoldani hogy kerüljük a jövőben az eféle konfrontálódásokat? Pár taggal ellentétben veled nem igazán szeretek vitatkozni. Köszi!
-
Oliverda
titán
válasz
Gyuri27 #10590 üzenetére
Hát azért ez nem így működik. Egyrészt nincs idejük rá, másrészt a hibák egy része felhasználói visszajelzéseken alapul. Tehát olyan a büdös életben nem lesz hogy az első BIOS nem tartalmaz egy szál hibát sem.
A BIOS-t is nyugodtan tekinthetjük egy szoftvernek. Ismersz olyan szoftvert aminél már az 1.0 teljesen bug mentes volt? Ugye nem.
-
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10567 üzenetére
De elvitte már csak most máshogy van a ram mert visszaosztottam 667-re és igy lett a 280-as bus-al 920.Most megnéztem megy 4-4-4-5ben is [link] bár lehet megelégszek ezzel is
.
285-290 fsb-nél durván csikozza a képet már a biosban is (mondhatni szétesik a kép) ezért azt nem erőltetem amig nem tudom a pontos okát most szerzek hybridhez egy vga-t hátha ugy már nem fogja ha mégis akkor lehet a lapnak nem jó a 290 körüli fsb már -
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10564 üzenetére
Teljesen.Mondhatni úgy is hogy kellemes csalódtam a Biostarban.Számomra ismeretlen márka volt, egyszer halottam róla életembe mikor akoska07 forumtárssal beszélgettem hogy neki volt egy biostar vga-ja vmoddal egy 7900gs és közel 7000 pöttyöt hozott neki egy 3700+ sandiegoval 3dmark06ban
Ha valaki 20k körül gondolkozik lapterén és elég neki az integrált vga akkor nem tudok jelenleg jobbat ajánlani ennél a Biostar 790gx-es lapnál
Egy kis off is: Geil ultra 800-as memot milyen időzitéssel használjam szerinted?amivel a leggyorsabb lenne cl4-ben jelenleg 4-4-4-12 de volt 4-4-4-8 is, 920on megy jelenleg de majd felrakom 970re azt még viszi cl4-ben -
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10553 üzenetére
4400+os megy most benne 3220-on orthos 9 priro stabilan a memok meg 920on mennek szintén stabilan 2.2volt mellet.Kicsit aláfeszel a lap de nem vészesen.
Csíkozodás megoldott szerencsére leszedtem a Biostar honlapjáról a legfrissebb chipset driver-t és felraktam mellé a legujabb catalystot így eltűnt a csíkozás csak egy ilyan van már csak jelen:[link] máshol nem vettem észre.Az eredmény utána még ment a prime 1 órát [link]
Összeségében jó lap,és ami nálam fontos tényező hogy nem melegszik kicsit sem pedig elöször elég nudlinak találtam a bordát rajta
A beépitett tuningfunkciót nem használtam viszont van hozzá egy program amivel windows-on belül lehet húzni nem nagyon használtam de jónak tűnikOliverda: Tudom hogy ott kellene a probléma annyi hogy bevan szürkülve és Auto-n van ezért nem is tudok hozzányúlni de nem gond mert a monitor nem dvi-s alapból
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #10539 üzenetére
nem veszek, megnéztem, hogy a jó kis abit kn9s-es lapom hogy muzsikál vista alatt és megy mint állat! igaz az nforce-os chipset telepítő futtatás után kékhalál volt royal.sys-es sz@rral, neten írták is, hogy nforce driver csinálja, ígyhát nem kellett feltelepíteni a chippet!
amúgy megy mint nyíl, lehet csere lesz....
-
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #10507 üzenetére
hát igen, az is az a nem tömegcikk, nyomott áron kategória, ezért én nem veszem meg azt sem!
ecs is ha nem ecs lenne akkor számomra megfelelne, de ahogy a 780-as chippes gyorsan felkapott lett, ugyanolyan gyorsan le is tűnt....valami oka annak is csak van, nem?
asusoknál mindig is a fullos volt a jó, de manapság szinte még az sem tud annyi tuningolhatóságot, mint mondjuk egy tizenpárezres giga!
tudom, hogy a giga sem szent és sérthetetlen, mert az enyém is bugos, de jó szériákat nyom kifelé most és ez a lényeg!
abitéknak meg sok sikert a más gyártásához, de ennyi erővel viráktötészetet is művelhetnének, mert megfutamodni egy ekkora tudással és múlttal bíró cégnek, mint ők, tényleg gyávaság! csak olyan lapokat kellett volna kitolni, mint a giga, de ők a 690-es chipsetekkel nem is foglalkoztak(ha jól tudom) és akkor sokan átkaptak mondjuk a gigára és nem is bánták meg! veszeteséges valami és azonnal borítani kell mindent? akkor az amd már rég leálhatott vaolna az ati részleggel, de ők becsületesen küzdenek, több-kevesebb sikerrel, de mindig mutatnak valami újat! -
diablo1984
veterán
válasz
Gyuri27 #10503 üzenetére
de nekem ezek a márkák eszembe sem jutnak, mint potenciális termékek, amiket venni akarok, mert nem akarok! a jetway is addig tetszett, míg rommá dícsérték, megvettem, és akkora f*s volt, hogy 2 nap alatt túladtam a komplett gépen, mert eldurrant az agyam tőle! 1 napig csak azzal küzdöttem, hogy stabil legyen alapon a rendszer, se geil, se kingmax memókat nem szerette(intel volt a drága, így nem a proci tehet róla)....akkor megígértem, hogy csak bejáratott márkát veszek, mint az msi, asus, abit, giga! ebből "csak lapot" gyárt az asus és az msi, az abit tüze kinyuny, így maradt csak a giga, ami a lapon túl csupa jó dolgokkal van felvértezve(köszönhető ez az ati chipsetjeinek is, bár vannak annak is bugjai...de még belefér)
-
band1103
őstag
válasz
Gyuri27 #10496 üzenetére
Hát, vitatkoznék mert miért ne tegyem
csak filozófiai szinten. Nem tudhatjuk mi hogy ő mit fog megbánni a dologban vagy mit nem. Ahogy látni szoktam nincs olyan alaplap amit valaki ne bánt volna meg valami olyan miatt amit mások lényegtelennek tekintenek.
Az viszont igaz hogy a Gigabyte abban az ár-minőség kategóriában megbízhatóbb más lapoknál. -
Konfigos
őstag
válasz
Gyuri27 #10470 üzenetére
Bizony
Más:
Abit lapom egyszerüen fantasztikus volt (ax78) kár hogy kiszáll az Abit a lapgyártásból vártam tőle egy nagyon jó 790gx-es lapot de ez a Biostar is nagyon jó árba van ahhoz képest
Ha valaki 13k körül gondolkodik lapban ajánlom azt az abitot nagyon hűvös és tuningos is volt[link] Alul jobb alsó sarokba a hőmérsékletek.És ebben a lapban ment nekem ilyet is[link]
Szerintem az x2-vel is hasonlóan viselkedett volna pár hétig még 10kért is lehetett kapni a lapot.
Azt hiszem nem kell többet mondanom rólaSzerk: ha valaki venne 1.3as bios-t rakja fel hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Le Mans Ultimate
- Okos Otthon / Smart Home
- Steam Deck
- Autós topik
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest