- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
raszputyin #203 üzenetére
nem,legalábbis részben nem. biosban beállítod a smart fan funkciót és win alól állítja a venti fordulatszámát. nálam a korábban linkelt mezei TR hűtővel 1600-1900RPM-ig szabályoz.CNQ-t valóban nem tudod külön bios-opcióként beállítani,de ha nem állítod a biosban el a default cpu multipliert és ha fennvan az amd cpu driver,nomeg energiagarázdálkodás min-re van állítva műxik.K8NS-nél ha szorzót lefele állítottam nem ment,ennél az új lapnál még nem próbáltam.
Win-es sw-is van hozzá,az EasyTune 5. K8NS-nél nemnagyon vált be,újlapnál még nem próbáltam. -
glacious
addikt
válasz
raszputyin #203 üzenetére
A K8N51GMF alaplap esetében nem tudom, de pl. nálam, ha bios-ban nincs engedélyezve a smartguardian, akkor windows alól nem tudom szabályozni a ventit. De a biosban van leehtőség manuális szinteket állítani, és van az automatikus. Megjegyezném, hogy nincs fokozatmentes állítási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged