Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz
raszputyin
üzenetére
nem,legalábbis részben nem. biosban beállítod a smart fan funkciót és win alól állítja a venti fordulatszámát. nálam a korábban linkelt mezei TR hűtővel 1600-1900RPM-ig szabályoz.CNQ-t valóban nem tudod külön bios-opcióként beállítani,de ha nem állítod a biosban el a default cpu multipliert és ha fennvan az amd cpu driver,nomeg energiagarázdálkodás min-re van állítva műxik.K8NS-nél ha szorzót lefele állítottam nem ment,ennél az új lapnál még nem próbáltam.
Win-es sw-is van hozzá,az EasyTune 5. K8NS-nél nemnagyon vált be,újlapnál még nem próbáltam. -
glacious
addikt
válasz
raszputyin
üzenetére
A K8N51GMF alaplap esetében nem tudom, de pl. nálam, ha bios-ban nincs engedélyezve a smartguardian, akkor windows alól nem tudom szabályozni a ventit. De a biosban van leehtőség manuális szinteket állítani, és van az automatikus. Megjegyezném, hogy nincs fokozatmentes állítási lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő