Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt pont nemrég kapartam össze, Azov 5319-vel + high range váltó, H-ban hasít, mint a disznó, csak a jeges úttal és a benzintank méretével van problémája.
De megértem, én most bőven megvagyok az első map log szállításaival, pont az Azov 7 az egyik szállító, a másik folyton változik, de a nagyobb amcsi dögök közül talán csak a P12 van meg. Sajnálom egyébként, hogy ahogy látom az amerikaiak általánosságban gyengébbek az orosz/ukrán parknál, ha nem is offroad képességben, akkor legalább fogyasztás/benzintank tekintetében. Pedig kinézetre jobban bejönnek, Pl. Navistar 5000 is tök jó lenne, mert erős, mint a disznó, csak: a kéményektől nem látsz semmit külső nézetben, úgy füstöl, illetve ha nyomsz egy kövér gázt, akkor olyan fogyasztása van, hogy egy tankerhajó is megirigyelné.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De megértem, én most bőven megvagyok az első map log szállításaival, pont az Azov 7 az egyik szállító, a másik folyton változik, de a nagyobb amcsi dögök közül talán csak a P12 van meg. Sajnálom egyébként, hogy ahogy látom az amerikaiak általánosságban gyengébbek az orosz/ukrán parknál, ha nem is offroad képességben, akkor legalább fogyasztás/benzintank tekintetében. Pedig kinézetre jobban bejönnek, Pl. Navistar 5000 is tök jó lenne, mert erős, mint a disznó, csak: a kéményektől nem látsz semmit külső nézetben, úgy füstöl, illetve ha nyomsz egy kövér gázt, akkor olyan fogyasztása van, hogy egy tankerhajó is megirigyelné.