Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Nagy tetejű heavy teherautóra tettem már a fülke tetőre egy Khan Loaf-ot, azt lehet packolni is, nem esik le. 80 liter nafta, plusz ami a Loaf tetejére extra marmonkanna, javítópont tehető. Azt nem tudom, az Azov5-re felmegy-e, de az Azov7-re igen. Ha meg szükséges, akkor unpack és leszáll a Loaf besegíteni. Bizarr látvány.

Eleinte szinte mindent az Azov6-tal csináltam, lassú, meg nehezen fordul, de elmegy mindenhol. Most barátkoztam meg az Azov7-tel, jó hogy hosszú az alváza, elfér a kisdaru a plató meg egy pót is egyszerre.
Az Azov5-öst pont azért nem szeretem, amit írsz is. Kicsi a hatótávja.Azon gondolkodom, milyen amcsi kocsim van, de talán csak a Ford F750 van meg szervizesnek megcsinálva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Horgász topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Proxmox VE
- Renault, Dacia topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest