Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tegla80

addikt

válasz MasTer #416 üzenetére

Ne kerj elnezest nincs miert.Azert irtam,h olvass vissza mert vannak uj dolgok a snowban amikrol esett mar szo es igy esetleg elore tudni fogsz rola es odaerve beugrik majd,h ezt mar lattad/olvastad es igy es igy tudod megoldni. stb. (vannak kepek,lathatsz dolgokat.)
    A normal hardrol meg annyit,h ez nem mud ez sokkal tobb es nagyobb es osszetettebb ezert sokan mar nem csinaljak ujra ha normalon kezdtek.En rengeteget jatszottam normal,de hard csak a fo kuldiket csinaltam mar meg mert tudom mekkora cumi lenne befejezni azt is 100%-ra.Itt kb 1regio annyi ,mint a komplett mudrunner es kuldikre sztem mar az is tobb,mint ott az egesz.Es itt van jopar regio...alap es szezon1-2 ha olyanod is van.(nekem alap+szezon1 van,ezt ismerem es ebben tudok segiteni ha kell majd.Meg mods dolgokban ha az is erdekel,mert itt mar van az is....nem a kezdetektol,de mar joideje,es igy neked az elejetol hasznalhato ha akarod.)
    szerk; jah mods az lehet volt mar mudban is pc-n ezt nemtom,de konzolon most jott csak a snow-al. szval lehet a mods neked nem ujdonsag.

Új hozzászólás Aktív témák