Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruthless
csendes tag
10telet!
nah végigküzdöttem a sok hozzászólást a wbr14g2-ről. kétszer vittem vissza mer' xarakodott. az első kb 1-2 hónap után a wlan-t dobálta. a másik, a csere kb 1 hónap után a sima lan-t, de úgy, hogy még az admin felület sem elérhető. csak az áramtalanítás segített rajta. semmilyen settingvariálás nem hozott eredményt. viszont az egyik hozzászólás megfogott, és utánanéztem a dolgoknak. ugyanis azt irta az egyik fórumozó (bocs, hogy nem emléxem a nevére), hogy a procija, memója kevés, gyenge. namost ez így ilyen formában igaz. ami a lényeg, hogy a wlan és a sima háló együtt NEM megy sokáig. ha csak lan vagy csak wlan-on át mennek a gépek, akkor van esély hosszabb használatra, de egyébként nem nyerő. főleg erős igénybevételnél. napi 1 óra www és msn nem használat. ;-) viszont folyamatos ftp server, teamspeak server, msn, dc, apache, mailserver az erősen igénybeveszi és így sajnos 1 hónap az élettartama. a 752.8576-hoz az 1.06-os firm sem hozott semmi javulást. előszőr azt gondoltam milyen jó, de nem azér' ment majd' fél napig rendesen, hanem a cold-reset-től. szal skacok, ez a router felejtős. helyette 1 pár kategóriával (és forinttal; de 20e alatt van) magasabb Netgear OpenSource 54Mbps 802.11b/g/n Wireless Router a megfelelő választás.
szal a lényeg az, hogy sajnos az SMC-nek (ami jó nevű cég -volt-) ez a tipusú izéje 1 rakás xx. a nem wlan-os ruterei jók. de sajnos ebben a verzióban nem igazán sikerült a software. a legszebb az volt, amikor a ruterben a cgi futtatása helyett felajánlotta, hogy lementi a vmilyen nevű exe-t. nah szép. bezzeg a dsl-ben a linux. az nem mond ilyet. azon tényleg javította kisebb problémákat a firmware update.
1 a lényeg. a sok vakerral (dhcp, nat, dmz, porttrigger, a firewall tényleg felejtős (!!) ) lehet ideiglenes megoldást csinálni, de hosszab távra NE tervezzetek vele.
gagyi.
csak ezt szerettem volna mondani
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 4 Nike 44mm Teljes doboz, sok tartozék, 100% akku
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- IDE HDD-k vegyesen nagy mennyiségben 32db egyben
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest