Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Nekem már vagy három hónapja van egy ilyen routerem. Amikor megvásároltam még a beüzemelés elött feltettem azt a fw-t, amit itt javasoltatok. Azóta megy semmi gond.
Illetve van annyi, hogy ez elmult néhány hétben SYN FLOOD-os támadás érte a routert már többször. Ezután szegény összeomlik, és csak egy áramtalanítás után hajlandó kiengedni a netre a mögöte található gépeket. A belső háló megy,. sőt az admin felület szerint a WAN status is Connected.
Lehet valamit csinálni az ilyen támadások ellen? -
misimagaki
aktív tag
válasz
FireLord #408 üzenetére
Hello!
Nálam két 38 cm falon túl a második faltól 20 méterre, még volt 11 Mbps sebesség. A vasbetonfödém jobban csökenti a jelerősséget.
Érdekes, mert közvetlenül fölötte csak 70-80 %-os jelerősség volt, átlósan előfordult már 95 % is.
Amikor megvettem, azonnal frissítettem az 1.02-is firmware-re, azóta - 5. hete - gond nélkül működik. -
misimagaki
aktív tag
válasz
tomboy84 #390 üzenetére
Szerintem még várjál. Én egyből frissítettem a 1.02 fw-re, és én így nem láttam egyetlen egy problémát sem, amit itt bárki is leírt.
Egyébként a bolt már nem köteles kicserélni semmit sem három napon belül, csak ha hibás....
Szerintem használd, és ha tényleg hibás, akkor az gyorsen ki fog derülni, és akkor nyomós érbekkel a tarsolyodban mehtesz a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest