Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kloon15
csendes tag
Sztem próbáljátok kicseréltetni egy WBR14T-G verzióra, azzal tuti nincsenek ilyen gondok (persze drágább me az 108 mbites, de a 6 év gari nem rossz
).
Ezt a net eldobást nekem a legújabb firmware el is csinálta egy darabig, de egyszer csak megjavult
Viszont van egy még szarabb (!) hibája ennek a típusnak: egy huzamosabb idő után, egyik nap egyszer csak nincs net, hiába a reset, semmi. Csak a gyári beállítások visszaállítása után áll vissza. 
-
kloon15
csendes tag
Nekem is detto ugyanez van strongdc vel, vagy bitcomet tel, ha szedek egy torrentet, akkor közbe/utána nem lehet netezni, ha bitcomet be be van kapcsolva a upnp, akkor má torrent se megy, meg ugyanez van dc vel. Sztem ez a router hibája lehet, majd talán az 1.10 es firmware normális lesz, és nem csinál ilyen hibákat.

Ha vkinek kéne az 1.04 es firmware, nekem megvan a működő fájl, de mondom próbáljátok firefoxba frissíteni, úgy hátha megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pánik a memóriapiacon
- Star Trek
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).
Viszont van egy még szarabb (!) hibája ennek a típusnak: egy huzamosabb idő után, egyik nap egyszer csak nincs net, hiába a reset, semmi. Csak a gyári beállítások visszaállítása után áll vissza.