- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
Most kaptam meg a valaszt az SMC supporttol :o) Azt irjak koszonik hogy felhivtam ra a figyelmuket, es hogy mostmar van adat errol a part no.-s tipusrol is Igaz egyelore csak manual. Nekem igazabol mar mindegy, mert egy ASUS WL-520g-re csereltem, de hatha valakinek meg jol jon :oD
-
Out
addikt
De, mert a dobozara is az van irva, hogy SMC WBR14-G2 EU, sot a router admin feluleten a firmware update resznel is az van irva hogy ilyen gyartmanyhoz szedjunk firmwaret az oldalrol, csakhogy ilyen ott nincs, de en irtam az SMC supportnak vasarnap, de azota se valaszoltak :o)
mod: Ezt irja: Could not find product number. [752.8576]
[Szerkesztve] -
Out
addikt
IE6-al probaltam most is, de ugyanazt irja ki. Eltudnad kuldeni azt a filet ami neked felment?
Szerintem az lesz a problema, hogy ez az 1.04-es firmware, nem ehhez a tipusu routerhez van, mert ennek a part no.-ja, 752.8576. A tietek milyen?
Egyebkent irtam az SMC-nek, hogy felrakhatnanak valami firmware-t ehhez is, de meg valaszt nem kaptam.
[Szerkesztve] -
Out
addikt
En tegnap vettem ilyen routert, es V1.00-as firmware van benne, mivel van par hibaja ezert gondoltam beujitok uj firmwarere, ezert letoltottem ket uj firmwaret innen:
[link]
De a V1.02 es a V1.04 firmware se mukodik nalam, ugyanis upgradenel azt irja ki, hogy File verification failed
Valaki talalkozott mar ezzel a hibaval?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Honda topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest