Új hozzászólás Aktív témák
-
kloon15
csendes tag
Hali,
Vkinek nem lett szarabb a V1 sorozatú routere az 1.06 os firmware el?? Nekem most megint azt csinálja, hogy naponta kell resetelgetni, és vmikor meg nem tok a routerre vezetéknélkül rácsatlakozni (pedig ég a routeren a wlan led). De az 1.05 össel napokig bírta a router reset nélkül.Lehet szar a 1.06 os firmware?
Kloon -
kloon15
csendes tag
válasz
WhuntedDog #89 üzenetére
Semmiféle torrent vagy dc vagy akármilyen többszálú proginál eldobja a netet, sajna ez van. Én annyit tudtam elérni, hogy a firmware frissítés után ha torrentezek utána nem dobja el a netet, de közbe nem tudok netezni.
Amúgy ezt a WEP/WPA titosításnál nem lehet csatlakozni probléma nálam nem volt, lehet ez is egy típushibája a routernek, amit csak cserével lehet megoldani (ha nem segít a legújabb firmware). -
kloon15
csendes tag
válasz
Cser_Crusher #43 üzenetére
Legújabb firmware van fenn (1.00.028)? Ha nem akkor próbáld meg, hogy felrakod, hátha segít:
[link] -
kloon15
csendes tag
válasz
Szaki@Pécs #37 üzenetére
Nekem 3 hétbe tellt, amíg kicserélték, de legalább kicserélték. Amúgy ha megmondod mi a gond vele, akkor meg fogják nézni, hogy télleg elszáll-e a router, és akkor cserélik. Én ahol vettem üzletbe mondták, hogy mielőtt elküldik szervízbe ők is kipróbálják, hogy szar-e a router.
-
kloon15
csendes tag
válasz
Szaki@Pécs #37 üzenetére
Hali,
Pedig ezt vissza kell vinned szervízbe, mert ez nem szoftveres hanem hardveres hiba. Ha a szoftver miatt lenne, akkor az admin felületet ugyanúgy el tudnád érni. Onnan tudom, hogy nekem is ez volt az első darabbal, most másik van, ez má nem nagyon csinálja ezt a hibát (néha elszáll, de ritkán szerencsére).
Azt tudom ajánlani, hogy próbáld meg kicseréltetni egy wbr14t-g routerre (108 mbites), vagy keress másik márkát hasonló árkategóriában (pl. asus, stb.).
Ezzel a típussal eddig még mindenki szív rendesen.(Pedig király márka az SMC)
-
kloon15
csendes tag
Sztem próbáljátok kicseréltetni egy WBR14T-G verzióra, azzal tuti nincsenek ilyen gondok (persze drágább me az 108 mbites, de a 6 év gari nem rossz
).
Ezt a net eldobást nekem a legújabb firmware el is csinálta egy darabig, de egyszer csak megjavultViszont van egy még szarabb (!) hibája ennek a típusnak: egy huzamosabb idő után, egyik nap egyszer csak nincs net, hiába a reset, semmi. Csak a gyári beállítások visszaállítása után áll vissza.
-
kloon15
csendes tag
Nekem is detto ugyanez van strongdc vel, vagy bitcomet tel, ha szedek egy torrentet, akkor közbe/utána nem lehet netezni, ha bitcomet be be van kapcsolva a upnp, akkor má torrent se megy, meg ugyanez van dc vel. Sztem ez a router hibája lehet, majd talán az 1.10 es firmware normális lesz, és nem csinál ilyen hibákat.
Ha vkinek kéne az 1.04 es firmware, nekem megvan a működő fájl, de mondom próbáljátok firefoxba frissíteni, úgy hátha megy. -
kloon15
csendes tag
Hali,
Nekem is ilyen routerem van, és nekem olyan gondom volt chello nettel, hogy a router időnként lefagyott, az első az teljesen, tehát csak kihúzás segített, a második ami most van, az csak a netet dobja el, és lehet szoftveresen resetelni. Nagyon ajánlom, hogy rakjátok fel az 1.04 es firmwaret, azóta má nem ke minden nap resetelnem a routert. Jah és sztem firefox ot használjatok, az a legjobb hozzá.
Kloon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest