- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
A rangebooster megnöveli a drótnélküli hálózatod jelerősségét, feltéve, ha van egy másik rangeboosteres drótnélküli vevőd. Anélkül az egész nem ér túl sokat. Én személyesen inkább a nagyobb antennák híve vagyok, de talán azért is, mert az összes w-lanos cuccom asus, és ilyet egyik sem tud. És ezért mindet lecserélni luxus volna...
Osi22 -
Osi222
tag
Szerintem ha már 7 különböző firmet kiadtak és nem sikerült még mindig működésre bírni, a nyolcadik sem fog változtatni semmit.
Én 12e Ft körül vettem Asus WL-520GC routert, maximálsian meg vagyok elégedve vele. Semmi szakadás, fagyás, minden megy ahogy azt csak elvárnám! Ráadásul a beállítása is pofon egyszerű, jobbat nem is kivánhatnék. Ennél olcsóbban talán még a D-Link létezik, de arról sem olvastam sok kecsegtetőt, úgyhogy azt a helyedben kerülném. Esetleg még Linksys, viszont az megint kicsit drágább, és ráadásul még lükén is néz kiBár a Linuxos alapú WRT54GL már egy nagyon profi darab!
osi22 -
ABE
őstag
Megmondom őszintén, kicsit utánanéztem, hogy hasonló árkategóriában mit lehet kapni, mert ha lesz rá pénzem, én is ki fogom vágni a fenébe ezt a sz*ros SMC-t, ha nem lehet végre normális működésre bírni. Eredetileg nem ilyet akartam venni, mert volt már vele rossz tapasztalatom, de sajnos hirtelen kellett a cucc, és ez volt elérhető normális áron. Így utólag már nagyon bánom...
15000 forint környékén a Linksys WRT54GL routert láttam jó ajánlatnak. Ahogy észrevettem, elégedettek a tulajdonosok, van rá nem hivatalos firmware is, de ezeknek bővebben utána tudsz nézni itt:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=358389
Az SMC-vel leginkább amúgy az a bajom, hogy nem stabilan sz*r, hanem állandóan változik, hogy mennyire megbízható. Néha hetekig megy minden különösebb gond nélkül, máskor meg napokon keresztül csak szenvedek vele, hogy ne dobáljon le, meg ne lassuljon be... -
downcore
tag
fogod megforditod a pici routered es ott a vonalkodok kozott talalasz egy ilyet:
''Supplier Part Description'' - es alatta a tipusa!
Amit en irtam utolsonak probald ki azt nekem mar lassan 24 oraja megy a torrent es nem bontotta semmimet! A csomagvesztest nemtom h hogyan orvosold
Nekem a legujabb firmwaret ajanlottak az ''ip-cimes'' oldalrol szedd le azt es probald ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest