- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Fujifilm X
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
A rangebooster megnöveli a drótnélküli hálózatod jelerősségét, feltéve, ha van egy másik rangeboosteres drótnélküli vevőd. Anélkül az egész nem ér túl sokat. Én személyesen inkább a nagyobb antennák híve vagyok, de talán azért is, mert az összes w-lanos cuccom asus, és ilyet egyik sem tud. És ezért mindet lecserélni luxus volna...
Osi22 -
Osi222
tag
Szerintem ha már 7 különböző firmet kiadtak és nem sikerült még mindig működésre bírni, a nyolcadik sem fog változtatni semmit.
Én 12e Ft körül vettem Asus WL-520GC routert, maximálsian meg vagyok elégedve vele. Semmi szakadás, fagyás, minden megy ahogy azt csak elvárnám! Ráadásul a beállítása is pofon egyszerű, jobbat nem is kivánhatnék. Ennél olcsóbban talán még a D-Link létezik, de arról sem olvastam sok kecsegtetőt, úgyhogy azt a helyedben kerülném. Esetleg még Linksys, viszont az megint kicsit drágább, és ráadásul még lükén is néz kiBár a Linuxos alapú WRT54GL már egy nagyon profi darab!
osi22 -
ABE
őstag
Megmondom őszintén, kicsit utánanéztem, hogy hasonló árkategóriában mit lehet kapni, mert ha lesz rá pénzem, én is ki fogom vágni a fenébe ezt a sz*ros SMC-t, ha nem lehet végre normális működésre bírni. Eredetileg nem ilyet akartam venni, mert volt már vele rossz tapasztalatom, de sajnos hirtelen kellett a cucc, és ez volt elérhető normális áron. Így utólag már nagyon bánom...
15000 forint környékén a Linksys WRT54GL routert láttam jó ajánlatnak. Ahogy észrevettem, elégedettek a tulajdonosok, van rá nem hivatalos firmware is, de ezeknek bővebben utána tudsz nézni itt:
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=358389
Az SMC-vel leginkább amúgy az a bajom, hogy nem stabilan sz*r, hanem állandóan változik, hogy mennyire megbízható. Néha hetekig megy minden különösebb gond nélkül, máskor meg napokon keresztül csak szenvedek vele, hogy ne dobáljon le, meg ne lassuljon be... -
downcore
tag
fogod megforditod a pici routered es ott a vonalkodok kozott talalasz egy ilyet:
''Supplier Part Description'' - es alatta a tipusa!
Amit en irtam utolsonak probald ki azt nekem mar lassan 24 oraja megy a torrent es nem bontotta semmimet! A csomagvesztest nemtom h hogyan orvosold
Nekem a legujabb firmwaret ajanlottak az ''ip-cimes'' oldalrol szedd le azt es probald ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- ASUS TUF A15 FA506 -15,6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB -RTX 3050 - Win11 - 4 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest