Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
downcore
tag
fogod megforditod a pici routered es ott a vonalkodok kozott talalasz egy ilyet:
''Supplier Part Description'' - es alatta a tipusa!
Amit en irtam utolsonak probald ki azt nekem mar lassan 24 oraja megy a torrent es nem bontotta semmimet! A csomagvesztest nemtom h hogyan orvosold
Nekem a legujabb firmwaret ajanlottak az ''ip-cimes'' oldalrol szedd le azt es probald ki! -
downcore
tag
hello!
irtam az smcnek ezzel az msn ledobasos torrentes temaval kapcsolatban elsonek a legujabb firmware-t ajanlottak innen: [link] aztan irtam h ez megtortent mar regen es a probelma fent all! erre kaptam ezt az emailt:
Hello,
If you using some firewall on your PC you can put your computer to DMZ. In router menu find section Firewall and there section DMZ. Insert here IP address of your comuter and enable DMZ. This should solve your problem with dropping. As soon as we will have new firmware version for your router, I’ll send you it.
Regards
Ivan Kovac
ezt is megcsinaltam es eddig torrentel nem szakadt meg remelem a tovabbi orakban napokban evekben sem fog probaljatok ki es mondjatok h nektek bevallt-e (nem eleg ha siman a firewallra mentek es ott enable hanem az almenuben levo dmz-ben kell ugykodni!
sok sikert mindenkinek! (remelem nekem is menni fog)
[Szerkesztve] -
downcore
tag
nincs meg valakinek meg a legelso firmwire??? a v1.00 mert nekem azzal nem votl gonondom ez a torrentes msnes dehat en hulye gonodoltam jobb lesz majd vagy jobb ha frissebb van erre elojott ez a bugja... vkinek akinek van szoljon es toltse mar fel! koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest